Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Οι «ΕΛΠΙΔΕΣ» δίνουν ελπίδες στο Βόλλευ Λευκάδας

Οι «ΕΛΠΙΔΕΣ» δίνουν ελπίδες στο Βόλλευ Λευκάδας

0

Στη Λευκάδα λειτουργούν για 9η συνεχή χρονιά οι ακαδημίες Βόλλεϋ του αθλητικού Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΕΣ». Στις Ακαδημίες υπάρχουν τα ακόλουθα τμήματα: 1)από 9-11 χρονών, 2)Παγκορασίδων, 3)Κορασίδων, 4)Γυναικών.

Φέτος νέος προπονητής του Συλλόγου είναι ο κ. Αλέξανδρος Χατζηγιαννάκης. Κερκυραίος στην καταγωγή, προπονητής με εξειδίκευση στο beach volley και με πολυετή πείρα στο άθλημα.

Οι «ΕΛΠΙΔΕΣ» συμμετέχουν και φέτος σε πρωτάθλημα γυναικών και κορασίδων. Το γυναικείο τμήμα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία του. Το αντίστοιχο τμήμα των Κορασίδων κατέλαβε την πρώτη θέση του Ομίλου και μετά από αγώνα μπαράζ με τον «ΕΡΜΗ» Ηγουμενίτσας, πήρε την πρόκριση για το final four, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24-03-2019 στα Ιωάννινα και στις 31-03-2019  στην Άρτα. Στα Ιωάννινα θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό τον «ΗΡΑΚΛΗ» Ιωαννίνων, μια αξιόλογη ομάδα που πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Οι αθλήτριες καταβάλλουν επίπονες προσπάθειες εστιάζοντας στην καθημερινή δίωρη προπόνηση, αλλά  και στην εν γένει φυσική τους κατάσταση με γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή κ.λ.π.

Η φετινή χρονιά αναδεικνύεται μία από τις καλλίτερες χρονιές, αναφορικά στις επιδόσεις του Συλλόγου. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγούς το «CENTERBAKERY PIZZA», το «SCONTO ITALIANO» και την «ΞΥΛΕΙΑ ΣΤΑΥΡΑΚΑ», του οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Μπορεί οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις να οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, οι προπονήσεις όμως συνεχίζονται μέχρι τα τέλη Μαΐου. Και δεν σταματάμε εδώ: ο σύλλογος βρίσκεται σε μια προσπάθεια να συνεχίσει τη δράση του και την καλοκαιρινή σεζόν με beach volley.

Ας πλαισιώσουμε κι ενισχύσουμε τα τμήματα της μοναδικής ομάδας Βόλλεϋ του νησιού μας.

Σας περιμένουμε !!!

Το  Δ.Σ. του Συλλόγου

Προηγούμενο άρθροΗ Άνοιξη έφτασε στο Profi Λευκάδας – Δείτε όλα τα νέα προϊόντα
Επόμενο άρθροΈξυπνες επιλογές για να προστατέψετε το σπίτι και την επιχείρησή σας