Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Πανελληνιονίκης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Φυτόπουλος στα Σύνθετα

Πανελληνιονίκης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Φυτόπουλος στα Σύνθετα

0

Με ακόμη ένα μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έκλεισε η χρονιά για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας, αυτή τη φορά από τον περισινό πρωταθλητή των συνθέτων Κων/νο Φυτόπουλο, ο οποίος με αξιέπαινη προσπάθεια λόγω τραυματισμού, κατάφερε να καταλάβει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων Κ18 που διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Αυγούστου 2019.

Μετά από έναν ύπουλο μυικό τραυματισμό που τον κράτησε μακριά από ποιοτικές προπονήσεις τους τελευταίους 2 κρίσιμους μήνες και σε υψηλές θερμοκρασίες, ο αθλητής έδωσε ηρωικό αγώνα, ώστε να μην χαθεί ο βασικός αγώνας-στόχος της χρονιάς. Φυσιολογικά έμεινε μακριά από τις επιδόσεις του, αυτές που πέτυχε όμως ήταν αρκετές να τον οδηγήσουν σε ένα δρόμο που γνωρίζει καλά, αυτόν του βάθρου.

Με 12’’24 στα 100μ, 5,84μ στο μήκος, 10,70μ στη σφαιροβολία, 1,64μ στο ύψος, 55’’38 στα 400μ, 16’’29 στα 100μ εμπόδια, 26,40μ στη δισκοβολία, 2,80μ στο επί κοντώ, 36,46μ στον ακοντισμό και 5’04’’14 στα 1500μ συγκέντρωσε 5095 βαθμούς και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Έτσι μια σημαντική, μεταβατική χρονιά κλείνει με πολλές συμμετοχές σε αγώνες ακαδημιών, αγωνιστικές ημερίδες ανοιχτού και κλειστού στίβου, 2 πανελλήνια μετάλλια, πολλά καλά πλασαρίσματα και απέραντη αισιοδοξία για την επόμενη μέρα που πηγάζει από τη νέα γενιά που ακολουθεί γεμάτη υποσχέσεις !!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Βουλευτή Λευκάδας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή
Επόμενο άρθροΗ ΠΙΝ ξεκινά το έργο του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών στο Νυδρί Λευκάδας, με 3,6 εκ. ευρώ