Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Πολύ καλή η παρουσία του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚΑ’

Πολύ καλή η παρουσία του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚΑ’

0

Το Σάββατο 21/04/2018, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με 13 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α’ που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες». Τον αγώνα διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και έλαβαν μέρος σωματεία από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, Δυτ. Μακεδονίας και ΤΕ Κερκύρας.

Για τα παιδιά της κατηγορίας ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς και τα πήγαν πολύ καλά αφού βαθμολογήθηκαν 9 αθλητές/τριες, πέτυχαν 3 προκρίσεις (Φυτόπουλος: 100μ εμπ και σφαιροβολία, Κατωπόδης Διονύσης: 600μ) και κατέκτησαν 3 μετάλλια (ένα χρυσό και δύο ασημένια). Πιο αναλυτικά:

  • Ο Κων/νος Φυτόπουλος κέρδισε τα 100μ εμπ και έπιασε υψηλό όριο πρόκρισης στο Πανελλήνιο με χρόνο 14’’53 και επίσης δεύτερη θέση και όριο πρόκρισης στη σφαιροβολία με βολή στα 13,94μ.
  • Ο Διονύσης Κατωπόδης μετά από πολύμηνη αποχή επέστρεψε αρκετά δυναμικά στα 600μ και με χρόνο 1’32’’68 πέτυχε πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚΑ’ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
  • Η Μιχαέλα Θειακού σε μέτρια μέρα, έμεινε μακριά από το στόχο που ήταν βολή πάνω από το όριο (10,50μ) και με 9,37μ κατέλαβε την 4η θέση.
  • Ο ρούκι Σωτήρης Μαγγίνας στον πρώτο του αγώνα και με πολύ λίγη προπόνηση με βολή στα 11,60μ στη σφαιροβολία κατέκτησε την 6η θέση.
  • Η Στέλλα Κατωπόδη βελτίωσε αισθητά το χρόνο της και με 3’38’’84 κατέλαβε την 7η θέση στα 1000μ ΠΚ.
  • Η Εύα Καββαδά αυτή τη φορά δεν έμεινε κάτω από τα 11’’00 όπως συνήθως και με 11’’09 κατέλαβε την 7η θέση στα 80μ ΠΚ.
  • Τέλος, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80μ αποτελούμενη από τις Αλβανίτη Ιωάννα, Καββαδά Εύα, Μεσσήνη Δανάη-Χριστίνα και Καββαδά Καλομοίρα, με επίδοση 46’’25 κατέλαβε την 8η θέση.

Στην αποστολή επίσης συμμετείχαν ο Αναστάσης Μαργέλης (150μ, μήκος), η Κων/να Πολίτη (μήκος), ο Τηλέμαχος Μεσσήνης (μήκος) και ο Γιώργος Ανδριόπουλος (80μ).

Στην αξιολόγηση των σωματείων, ο σύλλογος συγκέντρωσε 37 βαθμούς και κατέκτησε την 7η θέση μεταξύ 43 σωματείων που περιλαμβάνουν οι τρεις ΕΑΣ και των 28 σωματείων που βαθμολογήθηκαν.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το Σάββατο 28 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, όπου θα διεξαχθεί η Β’ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων/Παγκορασίδων Β’ με συμμετοχή συλλόγων από Λευκάδα και Πρέβεζα.

Επίσης την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Άργος Ορεστικό.

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά στους Σκάρους
Επόμενο άρθροΤο παιδί αρνείται να φάει; Τι δεν πρέπει να κάνετε!