Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δελτίο τύπου σχετικά με το πρωτάθλημα κορασίδων

Δελτίο τύπου σχετικά με το πρωτάθλημα κορασίδων

Αποτελέσματα και φωτογραφίες.

Στη Λευκάδα πραγματοποιήθηκε η B’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων Μπάσκετ 2012-13. Το πρωτάθλημα διεξήχθη από την Τετάρτη 8 έως και την Παρασκευή 10 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριου του Δήμου Λευκάδας μεταξύ των ομάδων: Α.Σ. Νίκη Λευκάδας, Α.Ο. Κρανιδίου, Άμιλλα Τρίπολης και Αχαγιά 82. Νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία προκρίνεται στην τελική φάση, αναδείχτηκε η ομάδα «Άμιλλα» Τρίπολης με τρεις νίκες.

Τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος έχουν ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/05/2013
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 – ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚ. 38-49
ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 – ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 64-48

ΠΕΜΠΤΗ 9/05/2013
ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 56-30
ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚ. – ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 31-43

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/05/2013
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 – ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 47-52
ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚ. 45-50

Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αναμνηστική εκδήλωση όπου ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λευκάδας έδωσε αναμνηστικά στις αθλήτριες και στους προπονητές και προσέφερε τοπικά προϊόντα στους υπευθύνους των συμβουλίων των ομάδων. Στην συνέχεια ο αντιδήμαρχος έδωσε αναμνηστικούς επαίνους στις κορασίδες και στο προπονητής της «Νίκης» Λευκάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΒΔΕ. To διοικητικό συμβούλιο της «Νίκης» απένειμε μετάλλια και εκπρόσωπος των γονέων των κορασίδων τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον προπονητή Νίκο Δουβίτσα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος της Ε.Ο.Κ. κα Φραγκούλη και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ κος Νικάκης.

Το Δ.Σ. της Νίκης ευχαριστεί τον Δήμο Λευκάδας για την επιχορήγηση του πρωταθλήματος, όσον αφορά την διαμονή και διατροφή των φιλοξενούμενων ομάδων και ιδιαίτερα το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου.
Επίσης ευχαριστεί τους γονείς των αθλητριών που βοήθησαν, τους Λευκαδίτες-ισσες που παρακολούθησαν τους αγώνες, τους χορηγούς αλλά και όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια των μικρών αθλητριών και της γυναικείας ομάδας στην επιτυχή πορεία τους.

Φωτογραφίες: Η Λευκάδα Χαλαρά

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1