Αρχική Top Stories “Ασημένια” η η Ιωακειμίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων

“Ασημένια” η η Ιωακειμίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων

0

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι φετινές υποχρεώσεις του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αφού στην πρώτη συμμετοχή της χρονιάς η κορασίδα αθλήτρια του ύψους Γεωργιάννα Ιωακειμίδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου 2018.

Η αθλήτρια ήρθε με στόχο το 1,70μ, αφού βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση, όμως ο βροχερός καιρός, το βαρύ γήπεδο και η καθυστέρηση από αυτές τις συνθήκες δεν της επέτρεψαν να πετύχει και αυτό το στόχο. Παρ’ όλα αυτά έκανε ένα πολύ καλό αγώνα αφού πέρασε όλα τα ύψη μέχρι το 1,65μ με την πρώτη προσπάθεια, όμως η κόπωση που φυσιολογικά επήλθε και η αναμονή την οδήγησαν να χάσει σε λεπτομέρειες το 1,70μ. και το ατομικό ρεκόρ.

Επόμενος αγώνας όπου θα έχει η Γεωργιάννα την ευκαιρία να βελτιώσει το ρεκόρ της θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας (Παίδων/Κορασίδων) που θα διεξαχθεί στην Κατερίνη στις 23 και 24 Ιουνίου. Στο ίδιο Πρωτάθλημα θα λάβει μέρος στα 110μ εμπόδια και τη σφαιροβολία και ο παμπαίδας Κων/νος Φυτόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων Μαΐου 2018 από το Σωματείο ζωόφιλων Λευκάδας
Επόμενο άρθρο12η ετήσια χορευτική παράσταση του Πήγασου Λευκάδας