Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Συγχαρητήρια μυνήματα στην ΝΙΚΗ Λευκάδας

Συγχαρητήρια μυνήματα στην ΝΙΚΗ Λευκάδας

0

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

     ” Ο Δήμος Λευκάδας συγχαίρει τη “Νίκη Λευκάδας”, την πρώτη ομάδα καλαθοσφαίρισης στα Ιόνια Νησιά που έπαιξε σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, για τη νίκη της στον αγώνα ενάντια στη Σπαρτάκ Νόγκινσκ  με σκορ 66-59 και εύχεται καλή επιτυχία στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στη Μόσχα αύριο 12-10-2018.

Ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τη “Νίκη” και όλους τους λευκαδίτικους συλλόγους στην προσπάθειά που κάνουν να προωθήσουν τον αθλητισμό στον τόπο μας.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ”

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

“Η Λευκαδίτικη  γυναικεία ομάδα μπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Η Νίκη Λευκάδας αγωνίστηκε στον πρώτο προκριματικό του Eurocup Γυναικών χτες στο κλειστό Γήπεδο  Λευκάδας και  νίκησε την Σπαρτάκ Νογκίνσκ με σκορ 64-59.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδας συγχαίρει την ομάδα της Νίκης για την νίκη της και της εύχεται καλή επιτυχία στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην Μόσχα  την Παρασκευή 12/10/2018!”

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα κορίτσια της Νίκης Λευκάδας για την τεράστια πρόκριση που πέτυχαν μέσα στη Ρωσία κόντρα στην Spartak M.O. Noginsk, που μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι ως Λευκαδίτες. Ιστορικές στιγμές για την ομάδα και τα κορίτσια μας που απέδειξαν ότι με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά οι στόχοι κατακτώνται. Γιατί όταν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις, μόνο θετικό αποτέλεσμα έχεις.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Καλή συνέχεια, εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες και η ομάδα μας να συνεχίσει την καλή της πορεία στους ομίλους του Eurocup.

Πιστεύουμε σε εσάς!»

Από όλη την οικογένεια του Τηλυκράτη θερμά συγχαρητήρια, στις αθλήτριες, στο τεχνικό team, αλλά και στο Δ.Σ. της  «ΝΙΚΗΣ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ»  για την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Euro cup”.

“Η οικογένεια του ΠΑΝΛΕΥΚΆΔΙΟΥ συγχαίρει τα κορίτσια της ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, τους προπονητές, το Δ.Σ. αλλά και’ όλους όσους δούλεψαν γι’ αυτή την τεράστια επιτυχία! Μας κάνατε υπερήφανους! Στείλατε το νησί μας στα μεγαλύτερα “σαλόνια” της Ευρώπης!”

Προηγούμενο άρθροΟ Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της ομάδας του Οδυσσέα Νυδριού