Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Επίδειξη Taekwon Do στην Άρτα

Επίδειξη Taekwon Do στην Άρτα

0
DSC 0154

DSC 0154

Μήνυμα από τον Master Άγγελο Σολδάτο.

Την Τετάρτη 26-6-2013 πραγματοποιηθήκε επίδειξη TAEKWON-DO στην Άρτα, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων POTAMI ART FESTIVAL, από την ομάδα του ΕΥΚΛΕΑ. Σαν δάσκαλος θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρηρια σε όλα τα μέλη που πήραν μέρος στην επίδειξη, δίνοντας τον καλύτερο ευατό τους για να παρουσιάσουν στον κοινό το πνεύμα, την δύναμη και το ήθος της πολεμικής τέχνης του TAEKWON-DO.

Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως ηλικίας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, κάνοντας με περήφανο σαν Δασκαλό τους, καθώς αποκόμισαν πολλά κολακευτικά σχόλια από το κοινό. Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στους εκπαιδευτές Βουλιστιώτη Ιωάννη, Κατσαούνου Γρηγορία και Λώλη Θεόδωρο, οι οποίοι με την εμπερία και τις εκτεταμένες γνώσεις τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της επίδειξης.

Από τις ευχαριστίες μου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς των μελών μας, οι οποίοι με την πολύτιμη βοηθειά τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη του TAEKWON-DO. Ελπίζω και αυτόι να αισθάνθηκαν το ίδιο περήφανοι με εμένα για τα παιδιά τους.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οργανωτική επιτροπή του POTAMI ART FESTIVAL για την πρόσκληση τους και να τους δώσω τα συγχαρητηριά μου για την άψοφη οργάνωση της εκδήλωσης.

DSC 0132

DSC 0114

Master Άγγελος Σολδάτος.

Προηγούμενο άρθροAlternative Rock Night στην Νικιάνα
Επόμενο άρθροΕυχαριστήρια επιστολή του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας