Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Νέος προπονητής για την ομάδα του Τηλυκράτη

Νέος προπονητής για την ομάδα του Τηλυκράτη

0
TILIKRATIS

TILIKRATIS

Αποτελέσματα και βαθμολογία αγωνιστικής.

Άνευ αγώνα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης αυτή την αγωνιστική ο Τηλυκράτης καθώς ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

14η αγωνιστική-Βόρειος όμιλος

Εθνικός Σιδηροκάστρου-Βατανιακός 2-0 (16 Παπαστεργίου, 75 Πεχλιβανίδης)

Κασσιώπη-Τύρναβος 2-1 (35 Καραγιαννίδης, 45 Χ.Καραγιάννης-70 Μεζίνης)

Δόξα Κρανούλας-Αιγινιακός 0-0

Απόλλων Καλαμαριάς-Οδυσσέας Κορδελιού 1-0 (3 Παρμαξίδης)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος 2-0 (24 Γήτας, 76 Μπουντούρης)

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Τηλυκράτης 0-3 α.α

Η επόμενη αγωνιστική

Βατανιακός-Τύρναβος

Αιγινιακός-Εθνικός Σιδηροκάστρου

Οδυσσέας Κορδελιού-Κασσιώπη

Τηλυκράτης-Δόξα Κρανούλας

Ζάκυνθος-Απόλλων Καλαμαριάς

Ο αγώνας Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης του Οικονόμου Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα.

Βαθμολογία

1. Απόλλων Καλαμαριάς 30

2. Αναγέννηση Καρδίτσας 28

3. Κασσιώπη 27

4. Εθνικός Σιδηροκάστρου 25

5. Αιγινιακός 21

6. Τύρναβος 20

7. Βατανιακός 18

8. Ζάκυνθος 16

9. Οδυσσέας Κορδελιού 14

10. Δόξα Κρανούλας 14

11. Τηλυκράτης 10

12. Οικονόμος Τσαριτσάνης 6

Πηγή: dailygoal.gr

asprog

Ο νέος προπονητής και το ρόστερ της ομάδας.

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Από το μεσημέρι του Σαββάτου, νέος προπονητής του Τηλυκράτη είναι ο Γιώργος Ασπρογέρακας. Ο 43χρονος τεχνικός συναντήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με τον πρόεδρο της ομάδας Θωμά Μωραϊτη και μετά από διεξοδική συζήτηση οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη σύναψη της μεταξύ τους συνεργασίας. Ο Αιτωλοακαρνάνας τεχνικός ως ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν στην θέση του τερματοφύλακα (την τριετία ’86-’89 ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πίσω από τους Καζιμιέρσκι, Παπαμιχαήλ, Ταληκριάδη και Μολακίδη). Ως βοηθός προπονητής έχει θητεύσει στους πάγκους Παναχαϊκής (με Φυντάνη και Βούζα) και Βύζαντα Μεγάρων (με Φυντάνη), ενώ ως πρώτος προπονητής έχει περάσει από το Κερατσίνι (Γ’ Εθνική), Βύζα Μεγάρων (για μικρό διάστημα), ΑΕ Μεσολογγίου και Αρη Αιτωλικού. Για δύο και πλέον χρόνια ήταν υπεύθυνος της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής, ενώ την τελευταία δεκαετία είναι ιδιοκτήτης της Ακαδημίας “ΑΣ Αχελώος” που έχει έδρα στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, από την οποία έχουν αναδειχθεί ο Φούντας της ΑΕΚ και οι Μεταξούλης και Μπακάκης του Παναιτωλικού.

Οι παίκτες που από την Δευτέρα θα προπονούνται με τον 43χρονο τεχνικό είναι οι εξής: Πιπέρης, Αμουτζάκης, Φέτσης, Ματσάγκος, Ηλίας, Σπύρος Καταγής, Καλογερής, Παναγιωτόπουλος, Χατζηλιάδης, Παλάσκας, Παππάς, Κούσης, Ντζιμάνης, Σεϊτάη, Στραβοκέφαλος και Γιώργος Καταγής. Σε ρυθμούς προπονήσεων θα μπει σε μερικές ημέρες και ο Γεωργίου, ενώ εκτός συνεχίζει να βρίσκεται ο τραυματίας Καταπόδης. Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του lefkadasports.gr, εκτός από τον Αμουτζάκη που προαναφέρθηκε, δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέφουν στη Λευκάδα και να ενσωματωθούν εκ νέου στην ομάδα, ενώ συζητήσεις υπάρχουν και με τρίτο παίκτη που βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Πηγή: lefkadasports.gr

Προηγούμενο άρθρο19η αγωνιστική Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας
Επόμενο άρθροΚατερρίφθη ελικόπτερο στις φυλακές Τρικάλων