Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τηλυκράτης: Ολοκληρώθηκε το deal με τις Ελπίδες/Οδυσσέας Νυδριού για το ΑΦΜ

Τηλυκράτης: Ολοκληρώθηκε το deal με τις Ελπίδες/Οδυσσέας Νυδριού για το ΑΦΜ

0
football-ball

football-ball

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Τηλυκράτη και Ελπίδες, για την αγορά του ΑΦΜ από την διοίκηση του Τηλυκράτη, για να κατέβει στο Α΄ τοπικό το ιστορικό σωματείο του νησιού.

Έτσι, αυτοί που ανέλαβαν να κατεβάσουν τον Τηλυκράτη στο γήπεδο και πήραν την έγκριση, από την ΓΣ του σωματείου, δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια, μετά το “ναυάγιο” με την διοίκηση των Σφακιωτών και του Πανλευκάδιου και αμέσως προχώρησαν σε άλλη λύση. Την λύση τη βρήκαν στην ομάδα των Ελπίδων, με τον πρόεδρο της ομάδας κ Βρεττό, να έχει δηλώσει ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο και συνεπώς από το σωματείο, απογοητευμένος από την μη στήριξη του κόσμου και στο γεγονός ότι δεν υπήρχε διάδοχη κατάσταση(αυτό φάνηκε από τις δύο Γενικές συνέλευσεις που έγιναν).

Οι δύο πλευρές(παρά τους αρχικούς δισταγμούς) έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συμφώνησαν σε όλα. Η ομάδα θα κατέβει κανονικά στο α΄ τοπικό με το όνομα ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ, καθώς η διοίκηση του σωματείου, έχει κάνει τις προαπαιτούμενες ενέργειες και το θέμα θα κλείσει μετά τις εκλογές εντός 5-6 ημερών. Τέλος, θα υπάρξουν ανακοινώσεις, καθώς επίσης και Γενική Συνέλευση από πλευράς Τηλυκράτη

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΗ προσπάθειά της Λευκάδας στην Περιφέρεια
Επόμενο άρθροΟ Πάνος Καμμένος στην Λευκάδα