Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Βαριά φιλική ήττα του Τηλυκράτη στο Αίγιο!

Βαριά φιλική ήττα του Τηλυκράτη στο Αίγιο!

0
football-ball

football-ball

Με 5-1 έληξε ο αγώνας, υπέρ των “μελανόλευκων”.

Ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε δυνατά το ματς και αφού ο Αμουντζάκης πραγματοποίησε τρεις σωτήριες επεμβάσεις σε σουτ του Αργυρόπουλου, κατάφερε σχετικά γρήγορα να ανοίξει το σκορ με τον Λαζανά (14΄), που άνοιξε το δικό του… λογαριασμό. Μετά το γκολ, οι “μελανόλευκοι”, συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του φιλικού ωστόσο στο 29ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Σαχινίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία στιγμιαία αδράνεια της άμυνας της Αιγιώτικης ομάδας. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στην επανάληψη, οι “μελανόλευκοι” ήταν καταιγιστικοί και ετοίμασαν έναν πραγματικό… εφιάλτη στους φιλοξενούμενος, αφού σε διάστημα πέντε λεπτών κατάφεραν να μετατρέψουν το 1-1, σε 4-1. Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μπούνα από δεξιά, ο Γκοτσούλιας με κεφαλιά έδωσε εκ νέου την πρωτοπορία στο σκορ στον Παναιγιάλειο, ενώ δύο λεπτά αργότερα (52΄) σε μία φάση “καρμπόν” αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές η Αιγιώτικη ομάδα πέτυχε ένα ακόμη τέρμα. Ο Παπαχρήστος σέντραρε από δεξιά και αυτή τη φορά ήταν σειρά του Ακπαρίδη να πιάσει κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Τηλυκράτη. Και σαν μην έφτανε αυτό τρία λεπτά αργότερ (55΄) ο Παναιγιάλειος “ξαναχτύπησε” όταν ο Γ. Παπαδόπουλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Λαζανά που με θαυμάσιο συρτό σουτ -έξω από την περιοχή- πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ και τέταρτο συνολικά της ομάδας του. Μετά το πολύ καλό πρώτο 10λεπτο της επανάληψης, οι “μελανόλευκοι” συνέχισαν να έχουν γρήγορο ρυθμό, ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι, παρότι ο Νίκος Κουρμπανάς είχε πραγματοποίησει αρκετές αλλαγές. Μάλιστα στο 65ο λεπτό θα μπορούσαν να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, εάν το δυνατό σουτ του Παπαχρήστου -από 30 μέτρα- δεν σταματούσε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ταΐρη. Το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα ο Διαμαντόπουλος (67΄), ο οποίος ήταν ο αποδέκτης μίας πολύ καλής, σε δημιουργία και κατάληξη, αντεπίθεσης της Αιγιώτικης ομάδας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος, Θεοφανόπουλος, Σανδραβέλης, Τ. Παπαδόπουλος, Σούλης, Ακπαρίδης, Αργυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Λαζανάς, Μπουρλάκης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μπαλτιμάς, Αγουρίδης, Δαλιάνης, Γ. Παπαδόπουλος, Λαλαής, Μαυρόπουλος, Παπαχρήστος, Διαμαντόπουλος και Ρέλλας.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Αμουντζάκης, Λεκάκης, Καταπόδης, Κλάζογλου, Γεωργατζάς, Σμίλτος, Μελισσόπουλος, Παλάσκας, Σαχινίδης, Μπασιούκας, Γεωργίου. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ταΐρης, Σπ. Καταγής, Ντζιμάνης, Γ. Καταγής και Τεπετός.

Πηγή : www.panaigialeiosfc.com Via www.lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΚαλωσόρισμα στην Ευαγγελία Αραβανή
Επόμενο άρθροΔήμος Λευκάδας – Τροποποίηση ΣΑΤΑ οικονομικού έτους 2012