Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ξεκίνησε η Αγωνιστική Ομάδα τοΥ Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Ξεκίνησε η Αγωνιστική Ομάδα τοΥ Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

0

Γεμάτοι διάθεση για ακόμη υφηλότερες πτήσεις έδειξαν οι αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στην πρώτη συνάντηση εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε χθές, ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Αφού έγιναν οι καθιερωμένες μετρήσεις και το σχετικό ξεμούδιασμα με τρέξιμο και ασκήσεις, δόθηκαν οιβασικές προπονητικές κατευθύνσεις από τους προπονητές του συλλόγου Χρύσα Φραγκούλη, Γιάννη Πολίτη και Ίκαρο Ζακυνθινό, παρούσης της εκτελεστικής επιτροπής του συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Σπύρο Μεσσήνη, την Γενική Γραμματέα Μαρία Γράψα και τον Ταμία Αποστόλη Τσερέ.

Στην πρώτη και μέχρι την αναχώρησή τους για σπουδές παραβρέθηκαν επίσης και τρεις από τους πολλούς αθλητές- επιτυχόντες σε ΑΕΙ Κων/νος Ζαμπέλης, Δημήτρης Χαλικιάς και Γεωργιάννα Ιωακειμίδη, οι οποίοι θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους προσπάθεια σε άλλες πόλεις παραμένοντας μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας.

Παρόντες φυσικά και οι φετινοί πανελληνιονίκες Κων/νος Φυτόπουλος και Στέλα Κατωπόδη, έτοιμοι να επαναλάβουνκαι να βελτιώσουν την περσινή τους πορεία που τους οδήγησε στο βάθρο.

Το πρόγραμμα προπονήσεων είναι καθημερινά 18:00-19:30 για τις δύο επόμενες εβδομάδες και μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη έναρξη των ακαδημιών, θα μεταφερθεί 16:00-18:00. Εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε:

6947 270 565: Ζακυνθινός Ίκαρος, προπονητής

6932 63 11 29 :  Πολίτης Γιάννης, προπονητής.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Προηγούμενο άρθροΑνάπτυξη των τάσεων στο fitnessτο 2019
Επόμενο άρθροΠρόσκληση Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου