Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου στα 6α Γιτάνεια

Οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου στα 6α Γιτάνεια

0

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Την Κυριακή 04/06/2017 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας έλαβε μέρος στα 6α Γιτάνεια, αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Πρωτέας Ηγουμενίτσας με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, την Π.Ε. Θεσπρωτίας και την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Ο Γ.Σ. Λευκάδας συμμετείχε με 13 αθλητές από τις ακαδημίες, το προ-αγωνιστικό και το αγωνιστικό τμήμα. Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν οι εξής:

  • Ο Κων/νος Φυτόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος ΠΠΑ΄ με ατομικό ρεκόρ 5,57μ και το ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία ΠΠΑ΄ με επίδοση 12,61μ.
  • Ο Κων/νος Ζαμπέλης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος Ανδρών με επίσης ατομικό ρεκόρ 6,40μ.
  • Ο Αναστάσης Μαργέλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος ΠΠΑ’ με επίδοση 4,77μ.

Οι αγώνες αυτοί έχουν προπονητικό χαρακτήρα και γίνονται στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών ενόψει του στόχου της χρονιάς που είναι τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών τους. Με τη συμμετοχή σε αυτή την ημερίδα κλείνει ο κύκλος των αγώνων και οι αθλητές μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο της προπόνησης τους, αφού πλέον τα Πρωταθλήματα είναι κοντά.

Συγκεκριμένα, ο Κων/νος Ζαμπέλης, η Γεωργιάννα Ιωακειμίδου και ο Δημήτρης Χαλικιάς θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ στο μήκος, στο ύψος και στα 200μ αντίστοιχα, που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 24 και 25 Ιουνίου και ο Κων/νος Φυτόπουλος και η Ζωή Ζακυνθινού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ΄ στο έξαθλο και τα 150μ αντίστοιχα, που θα διεξαχθεί στην Καβάλα στις 15 και 16 Ιουλίου.

Προηγούμενο άρθροΣυγκρότηση σε σώμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας
Επόμενο άρθροΗ συμβολή της διατροφής στην καλή λειτουργία της όρασης