Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Μπέμπηδες 2016: Η Γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Δήμου Λευκάδας

Μπέμπηδες 2016: Η Γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Δήμου Λευκάδας

0

DSCN5872


ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – «ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2016»

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο 7Χ7 πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Δήμου Λευκάδας γνωστή και ως «Μπέμπηδες».

Στην Γιορτή έλαβαν μέρος 80 και πλέον παιδιά ηλικίας 5-15 ετών από την Λευκάδα και τους Σφακιώτες ενώ αρκετά μεγάλη ήταν η συμμετοχή των γονέων.

Τα παιδιά έδειξαν το ταλέντο τους σε δεξιότητες του ποδοσφαίρου, έπαιξαν μεταξύ τους και στο τέλος το τμήμα των μεγαλυτέρων σε ηλικία αντιμετώπισε την ομάδα των γονιών.

Το θέαμα ήταν απολαυστικό με το πάθος για τη νίκη να κυριαρχεί!

Οι γονείς θυμήθηκαν την ποδοσφαιρική τους νιότη ενώ οι γυμναστές της Ακαδημίας Πάνος Μπελεγρίνος, Πάνος Βαγενάς και Ζήσης Μυκωνιάτης εκτέλεσαν χρέη διαιτητών. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος και οδηγήθηκε στα πέναλτυ, παρατείνοντας έτσι τη χαρά παιδιών και γονιών.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης απένειμε αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα καθώς επίσης και μετάλλια στα παιδιά της Ακαδημίας «Μπέμπηδες» που συμμετείχαν στις ομάδες Παιδικού και Προπαιδικού του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας.

Η Γιορτή Ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο πάρτυ.

Από το Δήμο Λευκάδας

Προηγούμενο άρθρο42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε Εξάνθεια και Καρυά
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας στο Πανελλήνιο των Laser 4.7