Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Χάρης Μαρκόπουλος: «Θα είναι θαύμα αν σωθούμε»

Χάρης Μαρκόπουλος: «Θα είναι θαύμα αν σωθούμε»

0

Ο τεχνικός της Δόξας μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου ανέφερε, «Να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ερχόμασταν να παίξουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία μέχρι στιγμής ήταν αήττητη. Μία ομάδα που δείχνει σοβαρότητα και συνέχεια. Επίσης είχαμε να αντιπαρέλθουμε πάρα πολλά προβλήματα που ίσως μας έκαναν να αλλάξουμε τον τρόπο που εκφραζόμασταν στην επίθεση μας.
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Νομίζω ότι χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά είχαμε τα αποθέματα να αντιδράσουμε, να περάσουμε μπροστά και να βάλουμε ξανά προβλήματα στους γηπεδούχους.

Κάτω από άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για μία μεγάλη νίκη αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτή η νίκη μπορεί να μας βάλει στην «εντατική» και να μας δώσει παράταση ζωής. Θα είναι ένα μικρό θαύμα να πετύχουμε τον στόχο μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε για αυτό και ελπίζω από την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι στο γήπεδο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εύχομαι τα καλύτερα στο Ρέθυμνο Cretan Kings».

Ο Γιάννης Δεμερτζής εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και τόνισε… «Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Ήρθαμε με αρκετές απουσίες και προβλήματα και μάλιστα μετά από μία κακή ήττα στην έδρα μας στο προηγούμενο ματς είχαμε πει ότι θα πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσουμε. Αυτό κάναμε σήμερα. Ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίρνοντας μία δίκαιη νίκη. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Δεν επαναπαυόμαστε. Ξεκινάει ο β’ γύρος και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε τους στόχους της ομάδας μας».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΠρωταθλήτρια Εφήβων η Δόξα Λευκάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά!
Επόμενο άρθροΣτις 10:00 θα ανοίξουν τα σχολεία στην Καρυά και τους Σφακιώτες λόγω κακοκαιρίας