Αρχική Top Stories Δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist –...

Δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist – Laser 4.7

0

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο σκέλος του 1ου Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στις κατηγορίες Optimist – Laser 4.7 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας και τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πρεβέζης.

Το πρώτο σκέλος διεξήχθη στην Λευκάδα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Λευκάδας, στις 10-11/03/2018, με τη συμμετοχή των εξής ομίλων: Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας, Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρεβέζης, Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας, Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Αθλητικός Όμιλος Ιθάκης «Η Πρόοδος», Ναυτικός Όμιλος Βορείου Ιονίου, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων, Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν συνολικά 79 αθλητές, 60 στην κατηγορία Optimist και 19 στην κατηγορία Laser 4.7.

Το Σάββατο, πρώτη ημέρα των αγώνων, ολοκληρώθηκαν με τη βοήθεια του αγαπητού μας μαΐστρου τέσσερις ιστιοδρομίες στην κατηγορία Optimist και τέσσερις στην κατηγορία Laser 4.7. Την Κυριακή ο άνεμος άργησε να φυσήξει με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί μία ιστιοδρομία σε κάθε κατηγορία. Έτσι, συνολικά διεξήχθησαν πέντε ιστιοδρομίες σε κάθε κατηγορία.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας ευχαριστεί θερμά όλους τους ομίλους, αθλητές και προπονητές που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κο Δημητρακόπουλο Αντώνη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες που διεξήχθησαν στην Λευκάδα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, το Λιμεναρχείο Λευκάδας και τη Μαρίνα Λευκάδας για την υποστήριξη και βοήθειά τους για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων στη νήσο μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του αγώνα: Eταιρία Ενοικίασης και Επισκευής Σκαφών Sailand, Τουριστικό Γραφείο Lefkas Travel, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας, Κάβα ποτών Καββαδά, Ποτοποιία Φραγκούλη, Σαλάμια Ντελημάρη, Εστιατόριο Φρύνη στο Μώλο, Εστιατόριο Φεστίνο, Ψητοπωλείο Daltons, Καφετέρια – Εστιατόριο Taste & Coffee, Εστιατόριο West Burger, Εστιατόριο Μαργαρίτα, Εκτυπώσεις Π. Λάζαρης, για την εξαίρετη υποστήριξή τους.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Επιτροπής του Αγώνα και της Επιτροπής Ενστάσεων, τη Γραμματεία του Αγώνα, τον κο Γιούρι Τοκοβόι (πρώην ομοσπονδιακό προπονητή), τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας και τους γονείς των αθλητών, με τη πολύτιμη συνδρομή των οποίων διεξήχθη ένα, κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων, επιτυχημένο διήμερο ιστιοπλοϊκών αγώνων.

Το δεύτερο σκέλος του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα, στις 17-18/03/2018. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή συνέχεια!

Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΠαμψηφεί ισόβιος Ηγούμενος της Ι.Μ. Φανερωμένης Λευκάδος ο Ιερομόναχος π. Νικηφόρος Ασπρογέρακας.
Επόμενο άρθροΤελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μεταξύ Εθνικού Φιλιππιάδας και Τηλυκράτη