Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Διαμαρτυρία του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου Ελλομένου

Διαμαρτυρία του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου Ελλομένου

0
limani-nydri

limani-nydri

Έχουμε κουραστεί να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα, τις ίδιες κουβέντες.

Σε κάποιο μέρος είχα διαβάσει ένα φοβερό κείμενο που έγραφε έξω από μια εκκλησία.

« Ως φοβερός ο τόπος ούτος, αυτή η πύλη του ουρανού» και κάθε φορά που περνούσα από εκεί γελούσα. Γελούσα όχι με την φράση έξω από την εκκλησία, αλλά με τον τόπο που αντικατόπτριζε την πραγματικότητα. Ένας τόπος ακατάστατος, γεμάτος τρακτέρ, σίδερα πεταμένα, σκουπίδια, μια παραγκούπολη και στη μέση το λογότυπό της. Κάπως έτσι θα γίνει και το δικό μας λογότυπο.

Τι θέλουμε να πούμε μ’ αυτό!?

Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι για τον μήνα Ιούλιο έχει δρομολογηθεί και τρίτο ferry boat στο λιμάνι  Νυδριού.

Να θυμήσουμε όμως ότι σε συνάντηση του Εμπορικού Συμβουλίου Ελλομένου με τον Δήμαρχο κ. Δρακονταειδής στις 08/04/2017, δεσμεύτηκε ότι όχι μόνο δεν θα έρθει άλλο ferry boat στο λιμάνι Νυδριού, αλλά γίνεται μεγάλη προσπάθεια αποπεράτωσης του λιμένα Βασιλικής για να μπορέσει τους καλοκαιρινούς μήνες να πάει στην θέση αυτή το F/B CAPTAIN ARISTIDIS που αυτή την στιγμή εξυπηρετεί δρομολόγια προς Κεφαλονιά από το Νυδρί.

Η κίνηση αυτή είναι κίνηση υποβάθμισης της περιοχής του Νυδριού και παρακαλούμε να σταματήσει άμεσα αυτή η ενέργεια. Το θέμα χρήζει άμεση επέμβαση και επίλυση. Σε διαφορετική περίπτωση οι Σύλλογοι της περιοχής μαζί με τους κατοίκους θα διαμαρτυρηθούν  έντονα και θα προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί για να σώσουμε τον τουρισμό μας, τα μαγαζιά μας, την υγεία μας και την περιοχή μας γενικότερα. Μια περιοχή που θέλουμε ή όχι είναι ο πρώτος τουριστικός προορισμός της Λευκάδας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ελένη Ροντογιάννη

Προηγούμενο άρθροΠροσκάλεσαν την Νίκη Λευκάδας να συμμετέχει στο Eurocup
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το νότιο τμήμα της Ιόνιας Οδού. Σύνδεση γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου με τη σήραγγα Κλόκοβας