Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δήλωση Σκιαδαρέση πριν το πόρισμα των Ορκωτών Ελεγκτών

Δήλωση Σκιαδαρέση πριν το πόρισμα των Ορκωτών Ελεγκτών

0

Επιμελητήριο Λευκάδας                           Τρίτη 28-11-2017

Δελτίο Τύπου

Εν αναμονή αύριο, Τετάρτη 29-11-2017, της παράδοσης και δημοσιοποίησης των στοιχείων του πορίσματος των Ορκωτών Ελεγκτών, τα οποία αφορούν την περίοδο διοίκησης του Επιμελητηρίου Λευκάδας 2012-2017, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δύο συνυποψήφιοί μου «διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο», όπως λέει και η ρήση. Ας αναρωτηθούν οι επαγγελματίες του νησιού, πώς άνθρωποι που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο Επιμελητήριο της Λευκάδας τα προηγούμενα χρόνια, ξεψαχνίζουν τώρα τη Διαύγεια για να βρουν ορθογραφικά λάθη και επουσιώδεις ανθρώπινες αβλεψίες, που προέκυψαν λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας μιας υπαλλήλου. Ποιοι είναι οι λόγοι και οι σκοπιμότητές τους άραγε;

Η απάντηση είναι απλούστατη: ακριβώς επειδή δεν έχουν απολύτως τίποτα να προσάψουν στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, ξημεροβραδιάζονται στη Διαύγεια, ψάχνοντας κάτι μεμπτό και επιλήψιμο. Έχουν την κατανόησή μας για την αγωνία τους αυτή… Στην απελπισία τους επάνω, καθώς τίποτα ουσιαστικό δεν κατάφεραν να βρουν, ασχολούνται με επουσιώδεις λεπτομέρειες, άνευ ουσιαστικής σημασίας και μιλάνε για «αταξία» και «νοικοκύρεμα»! Ποιοι; Αυτοί που δεν έχουν περάσει από το Επιμελητήριο της Λευκάδας ούτε μια φορά απέξω τα προηγούμενα χρόνια!

Τους πληροφορούμε λοιπόν, και για να ανακουφίσουμε την αγωνία τους, ότι, αύριο 29-11-2017, κατόπιν δικής μας πρωτοβουλίας (πράγμα πρωτόγνωρο όχι μόνο στα Επιμελητηριακά χρονικά, αλλά γενικότερα στα χρονικά όλων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, καθώς κανένας φορέας δεν ζήτησε έλεγχο για  τον εαυτό του, αλλά για τις προηγούμενες διοικήσεις) – το πόρισμα των Ορκωτών Ελεγκτών που αφορά στην περίοδο της Διοίκησής μας, θα είναι έτοιμο πριν τις Εκλογές και στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου επιθυμεί να το εξετάσει. Εφ’ όσον θεωρεί ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο, ας το καταθέσει στον Εισαγγελέα Λευκάδος μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση οποιοσδήποτε επιχειρήσει να συνεχίσει τον πόλεμο λάσπης εναντίον μας, που κρατάει κάμποσο καιρό τώρα, με υπονοούμενα, μισόλογα και εξυπνάδες, θα μας βρει απέναντί του, καθώς, θα επισκεφθούμε εμείς τον Εισαγγελέα.

Καλώ τους επαγγελματίες του νησιού να αρθούν πάνω από τον πόλεμο λάσπης, τις μικρότητες, μικροπρέπειες και έριδες και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τα δικά τους και της Λευκάδας, συμμετέχοντας στις εκλογές στις 3 Δεκεμβρίου για να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το Επιμελητήριο που κάποιοι θέλουν να υποβαθμίσουν. »

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγούμενο άρθροΑπολογισμός 2ου έτους κοινοβουλευτικής δράσης του Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά
Επόμενο άρθροΚοινές δράσεις Σκοπευτικού Ομίλου Λευκάδας και Κυνηγετικού Συλλόγου Λευκάδας