Αρχική Ειδήσεις Δήλωση του Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, μετά την ανακοίνωση του Ιονίου Πανεπιστημίου, που επιμένει...

Δήλωση του Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, μετά την ανακοίνωση του Ιονίου Πανεπιστημίου, που επιμένει στην Ίδρυση Πανεπιστημιακού Τμήματος στη Λευκάδα.

0

Λίγες μέρες χρειάστηκαν για να καταρρεύσουν τα επιχειρήματα του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και των εδώ, «κυβερνητικών εκπροσώπων του», σε ότι αφορά στην ίδρυση του Πανεπιστημιακού Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης στη Λευκάδα!

       Η Σύγκλητος του Ιονίου Πανεπιστημίου, με σχετική ομόφωνη απόφασή της, επιμένει στην ίδρυση του Πανεπιστημιακού Τμήματος στη Λευκάδα.

Όταν υποστηρίζαμε ότι η αναστολή της λειτουργίας του, που ανακοινώθηκε από την Υπουργό Παιδείας ουσιαστικά οδηγούσε στην κατάργησή του, πολλοί τοπικοί παράγοντες είτε σιώπησαν είτε μας «επιτέθηκαν», υπερασπιζόμενοι στην πραγματικότητα την θέση του Υπουργείου.

Σήμερα, μετά την ανακοίνωση της Συγκλήτου του Ιόνιου Πανεπιστημίου, είναι ηθικά και πολιτικά, απολύτως εκτεθειμένοι.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών της Λευκάδας!!!

Η μάχη που συνεχίζουμε να δίνουμε για τη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Τμήματος στη Λευκάδα, μαζί με άλλους φορείς και πολίτες, θα είναι νικηφόρα!

Κι ας μην τολμήσουν, τότε, να πουν ότι αυτό έγινε «κατόπιν ενεργειών τους»!!!

Λευκάδα 6/12/2019

Προηγούμενο άρθροΤο βραβείο «Ευρωπαϊκό Μουσείο της χρονιάς 2020» διεκδικούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου και το Μουσείο Άγγελου Σικελιανού, στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΠολιτικά και κοινωνικά εκτεθειμένοι, ΝΔ και τοπικοί παράγοντες,μετά την απόφαση του Ιονίου Πανεπιστημίου για στήριξη της Σχολής στη Λευκάδα !