Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δόξα Λευκάδας: Απογοήτευση από την προσέλευση του κόσμου

Δόξα Λευκάδας: Απογοήτευση από την προσέλευση του κόσμου

0

doxa4-938x535

Η εικόνα του κλειστού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Δούκα δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι διοικούντες, για μια ομάδα που είχε 5 νίκες συνεχόμενες, που παλεύει για καλύτερο πλασάρισμα στην 5άδα των play offs(δεν χάνει τα play offs) και που έχει στόχο την άνοδό της στην Α1 και υπό προϋποθέσεις μπορεί να επιτευχθεί.

Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ικανοποιητική και πολλά μέλη του ΔΣ το σχολίασαν αρνητικά αυτό το περιστατικό. Μάλιστα, όλη την εβδομάδα ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου, μέσω συνέντευξης του Φώτη Τακιανού και του Σάκη Καρύδα, αλλά δεν είδαν την αναμενόμενη ανταπόκριση.

Επίσης, ούτε το ότι ο Δούκας μας είχε 2-0, με ήττες που πόνεσαν και με παρατράγουδα στο α΄ παιχνίδι, φαίνεται ότι “άγγιξε” τον κόσμο της Λευκάδας για να κατέβει στο κλειστό να υποστηρίξει τις προσπάθειες των παιχτών του Φώτη Τακιανού

Βέβαια τέτοια εποχή δεν μπορούμε να περιμένουμε αρκετά, γιατί ζούμε σε ένα τουριστικό μέρος που οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν και δεν είναι όπως το χειμώνα όπου υπήρχε άφθονος χρόνος για πολλά πράγματα.

Όμως υπάρχει και η άλλη η εκδοχή, που λέει ότι ο κόσμος είναι μόνο πανηγυρτζής, αγαπάει μόνο τις νίκες(έλα όμως που η Δόξα είχε 5 σερί), γουστάρει μεγάλους αντιπάλους και ονόματα και όχι ομάδες τις “σειράς” όπως βλέπει το Δούκα.

Προσωπικά, η Λευκάδα λίγες φορές έγινε έδρα, με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί από την διοίκηση. Θυμάμαι ένα παιχνίδι με την Λιβαδειά, άλλο ένα με τον Κόροιβο, με την ΑΕΚ που προσέλκυσε το κόσμο λόγω ονόματος….Τίποτε άλλο!!! Μεταξύ μας, στη…Μητρόπολή μας γίνεται περισσότερη….φασαρία από οτι στο κλειστό μας.

Αυτά που λένε ορισμένοι για το αν αξίζουμε να είμαστε στην Α2, στην Α2 ή στο τοπικό απλά τα ξεπερνάω και ούτε ο κόσμος φταίει για την ήττα…..Η ομάδα έχει δείξει σε όλη την πορεία της πως αξίζει το σεβασμό όλων και όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή που έρχεται με τα play offs….

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΠοιο νησί έκλεισε λόγω υπερβολικού τουρισμού;
Επόμενο άρθροΧαράλαμπος Σταματέλος – Ένας άγνωστος Λευκαδίτης ήρωας