Αρχική Ειδήσεις Δρακονταειδής: Ο δρόμος της Απόλπαινας θα ανοίξει της Φανερωμένης

Δρακονταειδής: Ο δρόμος της Απόλπαινας θα ανοίξει της Φανερωμένης

0

Αναφορά στον δρόμο Απόλπαινας-Τσουκαλάδων, έκανε στο δημόσιο απολογισμό του ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής.

Ο Δήμαρχος έκανε λόγο για ευθύνες που υπάρχουν για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Νταμάρι τις τελευταίες δεκαετίες και όπως είπε μπορεί θεωρητικά να ήταν ανενεργό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο στην πράξη όλο και κάποιοι… έξυναν, λέγοντας ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα σήμερα.

Τις τελευταίες 26 μέρες που συνέβη η κατολίσθηση, εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση για την οριστική του λύση του, λέγοντας ότι είναι απολύτως ανεύθυνοι όσοι ισχυρίζονται ότι ο δρόμος είναι ασφαλής και τον έκλεισε ο δήμαρχος, συμπεριλαμβανομένων και μέσων ενημέρωσης, καθώς για τη δημοτική αρχή πάνω από όλα είναι η ασφάλεια του πολίτη.

Η μάχη που δίνουμε είναι πως ο δρόμος θα είναι ανοιχτός πριν την τουριστική περίοδο στην προσωρινή του λύση.

Η οριστική θέλει χρόνο καθώς θέλει μελέτες και χρόνο για να εκτελεστεί ωστόσο η προσωρινή λύση έχει ξεκινήσει, με τον ίδιο να εκτιμά ότι πριν της Φανερωμένης στις 28 Μαΐου θα έχει δοθεί η προσωρινή λύση κυκλοφορία.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας έδειξε κατανόηση, για την ταλαιπωρία των κατοίκων που μένουν στο Φρύνι, αλλά και όσους περνάνε από έναν στενό και επικίνδυνο δρόμο, ωστόσο μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Πηγή: Lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθρο«Η Ελλάδα έχει πλέον ρόλο». Ποιο ρόλο;
Επόμενο άρθροΒίνσεντ βαν Γκογκ