Αρχική Top Stories Έφθασαν τα χρήματα των αποζημιώσεων για τις οικοσκευές ύψους 438.000 ευρώ

Έφθασαν τα χρήματα των αποζημιώσεων για τις οικοσκευές ύψους 438.000 ευρώ

0

seismos lefkada 201517_new

Το δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Νησί, με την Δημοτική Σύμβουλο Εύα Κατωπόδη, να κάνει μια αναφορά στο γεγονός, καθώς παρότι πέρασε ένας χρόνος επιτέλους συμπολίτες μας θα πάρουν αποζημιώσεις για τις οικοσκευές, εκτιμώντας ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Κώστας Δρακονταειδής, λέγοντας πως το ποσό ύψους 438.000 έφτασε στον Δήμο με τον ίδιο να ξεκινά άμεσα την διαδικασία πίστωσης των ποσών στους συμπολίτες μας που έχουν αιτηθεί αποκατάσταση.

Επίσης ανέφερε ότι τα έργα που έχουν δημοπρατηθεί και εκτελούνται,(Αιγιαλού-Εγκρεμνούς-Αθάνι-Δράγανο-Κομηλιό), λέγοντας ότι πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυτά τα έργα γίνονται σε δύσκολα οικονομικές συνθήκες, καθώς έχει στοιχίσει πολύ ότι δεν μπορούμε να δημοπρατήσουμε με την αλλαγή του νόμου, υπογραμμίζοντας την σοβαρότητα του ζητήματος.

Επίσης ανέφερε ότι υπάρχει ένα ποσό που εγκρίθηκε για ο Λιμενικό Ταμείο ύψους 100.000 για να μπουν σύγχρονα Pillars σε όλο το λιμάνι της Λευκάδας, καθώς και ένα αντίστοιχο να γίνει και στο Νυδρί, λέγοντας ότι θα αλλάξει τα δεδομένα των υπηρεσιών στο λιμάνι.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας με θέμα «Σπουδές και εκπαίδευση»
Επόμενο άρθροΣτα γιορτινά “ντύνεται” η πόλη της Λευκάδας