Αρχική Ειδήσεις Εκνευρισμός του Σταύρου Γρηγόρη μετά την τοποθέτηση του Στ. Βλάχου στο Δημοτικό...

Εκνευρισμός του Σταύρου Γρηγόρη μετά την τοποθέτηση του Στ. Βλάχου στο Δημοτικό Συμβούλιο

0

vlaxos-ds

Κεραυνοί Βλάχου στο ΔΣ για τις ευθύνες του Ιατρικού Συλλόγου στο κλείσιμο του Νοσοκομείου. Εκνευρισμένος ο Βουλευτής του ζητούσε να ανακαλέσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Τι είπε στο www.lefkadatoday.gr

 

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του Στάθη Βλάχου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή την συζήτηση για τις εξελίξεις στο Γενικό Νοσοκομείο, με τον ίδιο να καταγγέλλει τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας λέγοντας ότι έχει τρομακτική ευθύνη για το κλείσιμο του Νοσοκομείου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τοποθέτηση αυτή έγινε στο ξεκίνημα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον Δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή, να μην έχει δώσει ακόμα το παρών.
Λίγο αργότερα και ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο συζητούσε το θέμα των διαφημιστικών πινακίδων ειδοποιήθηκε και έδωσε το παρών φανερά εκνευρισμένος ο Βουλευτής Λευκάδας Σταύρος Γρηγόρης.
Ταυτόχρονα ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Θανάση Περδικάρη, τον Βουλευτή Λευκάδας Σταύρο Γρηγόρη και τον Στάθη Βλάχο βγήκαν από την αίθουσα και ακολούθησε έντονος διάλογος τον οποίον και επιβεβαίωσε στο www.lefkadatoday.gr ο Στάθης Βλάχος σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής του είπε ότι δεν ξέρει τι λέει, καθώς θεσμικά ο Ιατρικός Σύλλογος δεν μπορεί να παρέμβει και να στείλει Παθολόγο όπως πρότεινε στην δημόσια τοποθέτηση του, με τον κύριο Βλάχο να ανταπαντά ότι ξέρει πολύ καλά τι λέει και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να επιτραπεί το νοσοκομείο να φτάσει σε αυτή την τραγική κατάσταση.
Ο κύριος Βλάχος μας επιβεβαίωσε ότι η συζήτηση κινήθηκε σε υψηλούς τόνους και σε ερώτηση ποια η θέση του Δημάρχου Λευκάδας μας απάντησε ότι αν του ζητηθεί αύριο που θα τον συναντήσει στο Δημαρχείο θα του την εξηγήσει

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κύριος Βλάχος μετά την έντονη συζήτηση αποχώρησε εκνευρισμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακούστε την παρέμβαση του Στάθη Βλάχου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προηγούμενο άρθροΗ Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στην Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου στο Λιβάδι Καρυάς
Επόμενο άρθρο29η αγωνιστική Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας