Αρχική Top Stories Έκοψε την πίτα της η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας παρουσία Ε. Γραμμένου

Έκοψε την πίτα της η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας παρουσία Ε. Γραμμένου

0

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL HOTEL στην Πρέβεζα, η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τους παρευρισκόμενους να ανταλλάζουν ευχές για το νέο έτος για καλή ποδοσφαιρική χρονιά μέσα σε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο  Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος Ευάγγελος, όπως και άλλα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Επίσης παρευρέθηκαν  ο Βουλευτής Σύριζα Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, ο Βουλευτής Ν.Δ Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θοδωρής Χαλικιάς, ο Βουλευτής Λευκάδας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Π-Λ κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λευκάδας κ. Σπύρος Πολίτης, ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Αθηνών Γιώργος Μητροφάνης και ο διαιτητής Super League  κ. Θάνος Δημήτριος, μέλη της ομοσπονδίας και Πρόεδροι άλλων Ενώσεων.

Αφού έκοψε την πίτα ο πατήρ Δημήτριος της Ενορίας του Αγίου Θωμά μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα, ακολούθησαν ομιλίες από τους παρευρισκόμενους και βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες.

Βραβεύτηκαν οι εξής: κ. Ευάγγελος Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Ιωάννης Γέρος (επί σειρά ετών γραμματέας στην Ένωση και τον ΠΑΣ Πρέβεζα), ο αείμνηστος Πρόεδρος του Απόλλων Πάργας Γιάννης Κλοτσώνης, οι διαιτητές Ρούσος-Μπεκερτζής Νικόλαος και Ποντίκης Κων/νος, η μεικτή ομάδα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Π-Λ για την διάκρισή της, ο προπονητής κ. Χρήστος Ντούρος, 6 αριστούχοι αθλητές-μαθητές, η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» και οι διοργανωτές του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Την όλη εκδήλωση συντόνιζε η κα Αλεξία Μπουκουβάλα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο gosports.gr από όπου αντλήθηκε το ρεπορτάζ και οι φωτογραφίες.

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα και βαθμολογία 23ης αγωνιστικής Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας
Επόμενο άρθροΤο My Lefkada στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Χρήστου Σταύρακα