Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Έναρξη ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου με την Κορίνα Πολίτη και Kids’ Athletics

Έναρξη ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου με την Κορίνα Πολίτη και Kids’ Athletics

0

Την Τετάρτη 13/09/2017 και ώρα 16:00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, καθώς και η έναρξη των εγγραφών για τα τμήματα των μικρών, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Τα παιδιά θα παίξουν παιχνίδια στίβου με το πρόγραμμα  Kids’ Athletics, όπως πλέον έχει καθιερωθεί.

Την  εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της  η παλιά αθλήτρια και πρωταθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου, πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδας και δις Βαλκανιονίκης, Κορίνα Πολίτη, όπου οι μικροί επίδοξοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν μαζί της. Παρόντες θα είναι και οι φετινοί πανελληνιονίκες Γεωργιάννα Ιωακειμίδου και Κων/νος Φυτόπουλος.

Τα τμήματα Ακαδημίας που θα λειτουργήσουν και φέτος θα είναι προ-σχολικής ηλικίας, σχολικής ηλικίας και προ-αγωνιστικό. Παράλληλα, θα τρέξουν και τα τμήματα φυσικής κατάστασης ενηλίκων, δρομέων (GSL – Lefkas Runners) και προετοιμασίας για σχολές.

Στα πλάνα της διοίκησης του συλλόγου για φέτος είναι η δημιουργία δύο εντελώς νέων τμημάτων, ένα άλματος επί κοντώ και ένα βάδην, που προετοιμάζονται σχολαστικά, ώστε να ανακοινωθούν σύντομα.

Εκ του ΔΣ

Προηγούμενο άρθροΤο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής ευχαριστεί τον Δήμο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΛήξη καλοκαιρινών – Έναρξη φθινοπωρινών τμημάτων ιστιοπλοΐας για παιδιά