Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ενημέρωση από τον ΑΣΛ Φίλανδρο σχετικά με το Brevet 200χλμ του Σαββάτου...

Ενημέρωση από τον ΑΣΛ Φίλανδρο σχετικά με το Brevet 200χλμ του Σαββάτου 10/03/2018

0

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος θα ήθελε να ενημερώσει τους συμμετέχοντες στο Brevet 200χλμ, τους φίλους αλλά και τα μέλη του συλλόγου σχετικά με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, όσον αφορά τον αγώνα Brevet που θα πραγματοποιηθεί στην Λευκάδα το Σάββατο 10/03/2018 και ώρα 07:00πμ και που δεν έφερε την υπογραφή του.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος αρωγός από όποιον του ζητηθεί, στην διοργάνωση αθλητικών διοργανώσεων μαζικού λαϊκού αθλητισμού που προάγουν τον αθλητισμό και εθελοντισμό αποδέχτηκε το αίτημα των Lefkas Randonneurs για την υλοποίηση του εν λόγω αγώνα μη ανταγωνιστικής ποδηλασίας. Στα πλαίσια αυτά ως υποστηρικτής της προσπάθειας αυτής αποδέχτηκε και το βάρος της τεχνικής υποστήριξης της διοργάνωσης αλλά και μεγάλου μέρους των εξόδων όχι μόνο φέτος αλλά και πέρυσι. Στα πλαίσια αυτά η συμβολή του δεν είναι μόνο του τυπικά και μόνο χρηστική όπως αναφέρθηκε αλλά και ουσιαστική.

Θεωρούμε λοιπόν πως η όποια ανακοίνωση η όποια δεν αποστέλλεται ή τουλάχιστον δεν συνυπογράφεται από τον ΑΣΛ Φίλανδρο δεν είναι και δεν πρέπει να θεωρείται έγκυρη τόσο για το περιεχόμενό όσο και για την ορθότητά της. Τα όποια δελτία τύπου του συλλόγου, τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ γνωρίζουν την επίσημη πηγή του αποστολέα και παρακαλούμε όπως λειτουργήσουν ως γνωρίζουν και να πράττουν ως ήθιστε.

Ευχαριστούμε λοιπόν τα ΜΜΕ για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας και λυπούμεθα που εκ παραδρομής ενεπλάκησαν στην προαναφερθείσα ανακοίνωση άθελα τους.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τους αρωγούς και εθελοντές της διοργάνωσης του αγώνα και ευχόμαστε καλό και υγιή αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εκ του ΔΣ

ΑΣΛ Φίλανδρος

Προηγούμενο άρθροΤακτική Γενική Συνέλευση Συλλόγου Τριτέκνων Λευκάδας
Επόμενο άρθροΘ. Χαλικιάς: Δεν μπορεί ο δρόμος της Απόλπαινας να μείνει κλειστός. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι εφιαλτική