Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας με θέμα «Σπουδές και εκπαίδευση»

Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας με θέμα «Σπουδές και εκπαίδευση»

0

afisa-ekdilosis

Ενημερωτική Eκδήλωση Επιμελητηρίου Λευκάδας

«Σπούδασε στη γλώσσα σου αυτό που θες και αγαπάς»

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος) στις 11.00 πμ. με θέμα «Σπουδές και εκπαίδευση».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά τη συνεργασία του φορέα μας με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και αποσκοπεί στην ενημέρωση τόσο των εμπλεκομένων με την εκπαίδευση όσο και κάθε ενδιαφερόμενου αναφορικά με τα πρωτοπόρα Προγράμματα Προπτυχιακών ή Μεταπτυχιακών Σπουδών του εν λόγω Πανεπιστημίου.

Το θέμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για όλα τα εμπλεκόμενα κοινά, εκπαιδευτικούς, γονείς-κηδεμόνες και μαθητές αφού θα μπορέσουν να πληροφορηθούν από στελέχη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου για τις δυνατότητες φοίτησης στη Κύπρο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις την δυνατότητα να σπουδάσεις στη γλώσσα σου αυτό που θες και αγαπάς πραγματικά.

Εκτός αυτού στην εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα και βράβευση του Γυμνασίου Καρυάς για την επιχειρηματική δράση που ανέπτυξε στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής, λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece».

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγούμενο άρθροΤσαλδάρης: “Υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε”
Επόμενο άρθροΈφθασαν τα χρήματα των αποζημιώσεων για τις οικοσκευές ύψους 438.000 ευρώ