Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Επαναπιστοποίηση για τον 7ο Πράσινο Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο

Επαναπιστοποίηση για τον 7ο Πράσινο Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο

0

Πραγματοποιήθηκε η επαναπιστοποίηση του Πράσινου Ημιμαραθωνίου 5 χρόνια μετά την πρώτη προκειμένου η διαδρομή να χαίρει απόλυτης ακρίβειας μέχρι του τελευταίου μέτρου που θα διανύσει ο κάθε δρομέας. Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους αθλητές και δρομείς που θα λάβουν μέρος, πως χαράχτηκε νέα διαδρομή 10χλμ η οποία περιλαμβάνει ένα μέρος της διαδρομής των 21χλμ (την προστατευόμενη περιοχή υδροβιότοπου της γύρας)  ενώ προστέθηκαν και 2χλμ, επίσης παραθαλάσσια στην  ιδιαίτερου φυσικού κάλους περιοχή του Άη Γιάννη. Αξίζει να σημειωθεί εν αντιθέσει άλλων πιστοποιημένων διαδρομών, πως ο πράσινος ημιμαραθώνιος δρόμος πληροί όλες τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και καταγραφής και πιθανόν ρεκόρ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της AIMS – IAAF.  Με αυτούς τους δείκτες, δίκαια λοιπόν θεωρείται ο πιο αξιόπιστος ίσως ημιμαραθώνιος προκειμένου ο κάθε αθλητής να βιώσει σε ιδανικές συνθήκες διαδρομής έναν καλό προσωπικό χρόνο αλλά και μία πανέμορφη διαδρομή.  

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον διεθνή μετρητή της AIMS κ. Γεώργιο Δούση για την απαράμιλλη επαγγελματικότητα και μεθοδικότητα που διαθέτει και που με μεράκι εφάρμοσε στην διαδρομή του Πράσινου Ημιμαραθωνίου το Σάββατο 01/04/2017 στην Λευκάδα.

Μην χάσετε λοιπόν το ραντεβού με την καλύτερη δρομική διαδρομή, ντυμένη με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και της θάλασσας προκειμένου το σώμα να τρέχει σε ρυθμούς που η ψυχή και το πνεύμα τα άγουν…

Προηγούμενο άρθροΔυο εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΜηδενική απορρόφηση κονδυλίων της Ε.Ε. από το πρόγραμμα διανομής φρούτων και λαχανικών στα σχολεία