Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Μας τα χαλάει ο καιρός

Μας τα χαλάει ο καιρός

0

Θα μας τα χαλάσει ο καιρός την Κυριακή και την καθαρή Δευτέρα. Παρακάτω αναδημοσιεύουμε την πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 14/2/10 και την καθαρή Δευτέρα 15/2/10 από το xalazi.gr.

Κυριακή 14 – 02 – 010  Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις. Σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται αρχικά παροδικές νεφώσεις. Μετά το μεσημέρι σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και παροδικά ημιορεινές περιοχές. Στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Στη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις. Το μεσημέρι θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές το απόγευμα. Ωστόσο, θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με καλό καιρό, κυρίως τις πρωινές ώρες. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες νεφώσεις. Το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα στραφούν σε Ανατολικούς – Νοτιοανατολικούς, με ένταση 6 – 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σταθερή.
 
Καθαρά Δευτέρα 12 – 02 – 010  Επιδείνωση του καιρού. Στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές. Στην Ήπειρο, αναμένονται χιονοπτώσεις σε ορεινές και παροδικά ημιορεινές περιοχές. Βροχή ή χιονόνερο θα σημειωθεί στα πεδινά. Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται νεφώσεις, με βροχή ή χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Παροδικές χιονοτπώσεις, είναι πιθανόν να σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές. Στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο, αναμένονται νεφώσεις, με αρχικά σποραδικές βροχές. Σταδιακά θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Στη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται αρχικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με αρχικά ασθενείς σποραδικές βροχές. Μετά το μεσημέρι, τα φαινόμενα θα ενταθούν. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες – Νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση 7 – 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.
 
Πηγή : xalazi.gr

 

Προηγούμενο άρθροΤα πεζά και τα άρματα της Κυριακής
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Νομάρχη στο Δ.Σ. Απολλωνίων