Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ένσταση από εταιρία στον Δήμο Μεγανησίου

Ένσταση από εταιρία στον Δήμο Μεγανησίου

0

Ένσταση κατέθεσε σήμερα 22-2-2010  η εταιρία του κύριου Φίλιππα Νικόλαου και Κωνσταντάτου Ανδρέα στο Δήμο Μεγανησίου…

…για την εκμίσθωση του Τουριστικού Καταφυγίου Βαθέος. Η εταιρία είχε πάρει μέρος στην δημοπρασία για το Τουριστικό καταφύγιο που είχε γίνει 8-2-2010 στο Δημαρχείο Μεγανησίου με την παρακάτω προσφορά.

Στον πίνακα βλέπουμε τις οικονομικές προσφορές με την προσφορά της εταιρίας Φίλιππας -Κωνσταντάτος που κάνει την ένσταση να είναι στη 55.000 ευρώ .Να θυμίσουμε οτι καλύτερη βαθμολογία είχε η εταιρία ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε με οικονομική προσφορά 43.000ευρώ .

Σας παραθέτουμε τους πίνακες σύμφωνα με την διακήρυξη των όρων της δημοπρασίας.

Τώρα σε επικοινωνία που είχε το meganisinews με τον κύριο Φίλιππα Νικόλαο μας εξήγησε τους λόγους της ένστασης οι οποίοι είναι η οικονομική προσφορά με την διαφορα 12.000 ευρώ απο την εταιρία που κέρδισε τον διαγωνισμό ,που στα 20 χρόνια της εκμίσθωσης η εταιρία του κύριου Φίλιππα-Κωνσταντάτου δίνει 1.477.871 ευρώ ενώ η εταιρία ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε δίνει 1.190.089ευρώ με την διαφορά να είναι 332.118ευρώ τα οποία είναι χρήματα που θά χάσει το Ελληνικό Δημόσιο .

Οδεύτερος λόγος είναι οτι η εταιρία Φίλιππας-Κωνσταντάτος στην βαθμολογία ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ είχε μονάδα όταν ο κύριος Φίλιππας είναι κάτοχος Τουριστικού Καταφυγίου στο Περιγιάλι και η τελευταία άδεια που έλαβε για την εκμετάλευση του Καταφυγίου Περιγιαλίου εκδώθηκε σε πλήρη συμμόρφωση με τις τελευταίες διατάξεις του Υπουργείου Βιομηχανίας

Πηγή :  meganisinews

 

Προηγούμενο άρθροΣυνδικάτο Οικοδόμων Λευκάδος
Επόμενο άρθροΤα ζώδια από την “Ζαΐρα”