Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Χωρίς νερό ο Δήμος Λευκάδας λόγω βλάβης

Χωρίς νερό ο Δήμος Λευκάδας λόγω βλάβης

0

Μεγάλη βλάβη έχει υποστεί ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης στο Άκτιο.

 

Αποτέλεσμα πολλές περιοχές της πόλης αλλά και αρκετά δημοτικά διαμερίσματα του δήμου όπως η Νικιάνα να μην έχουν νερό εδώ και 2 μέρες. Το συνεργείο του My Lefkada πήγε μέχρι το Άκτι στο σημείο που υπάρχει η βλάβη που όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι την ώρα που πήγε στο σημείο το συνεργείο μας….δεν υπήρχε συνεργείο του Δήμου. Μετά από επικοινωνία μας με το Δημαρχείο Λευκάδας μας ενημέρωσαν ότι το συνεργείο θα βρίσκεται σε λίγη ώρα στο σημείο και ότι πολύ πιθανον μέχρι το βράδυ της Τρίτης θα έχει λυθεί το πρόβλημα. 

 

 

Στο σημείο αυτό νιώθουμε την υποχρέωση να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη στον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Βασίλη Φέτση μιας και σε προηγούμενο αρθρο δείξαμε δυσπιστία στην ανακοίνωση που έλεγε ότι η διακοπή νερού είναι λόγω βλάβης αλλά πιστεύαμε ότι η διακοπή είναι λόγω του χρέους του Σύνδεσμου Υδρευσης στην ΔΕΗ. 

Παρακάτω δημοσιεύουμε την απόδειξη πληρωμής που αποδυκνείει ότι ο Δήμος Λευκάδαςκατέβαλε το ποσό των 145.000 στον σύνδεσμο για την παρωχή πόσιμου νερού. 

Προηγούμενο άρθροΣημάδια λιτότητας στον Δήμο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΤο πήρε και έφυγε