Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Σοβαρό τροχαίο στον Επίσκοπο

Σοβαρό τροχαίο στον Επίσκοπο

0

Σοβαρό τροχαίο με 4 τραυματίες έγινε στον Επίσκοπο Νικιάνας.

Στις 12:30 περίπου στον Επίσκοπο Νικιάνας σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με δυο Ι.Χ. αυτόκινητα. Το ασημένιο αυτοκίνητο μάρκας ΚΙΑ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες κατευθυνόνταν από Νικιάνα προς Λευκάδα όταν για άγνωστο λόγω μέχρι τώρα ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας . Το αυτοκίνητο που ερχόνταν από την άλλη κατευθυνση (smart) συγκρούστηκε με το πρωτό ΙΧ πλαγιομετωπικά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι επιβάτες και των δυο οχημάτων έχουν τραυματιστεί.

Στο πρώτο αυτοκίνητο KIA επέβενε μόνο ο οδηγός ο οποίος είναι κάτοικος Λευκάδας και μέ τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε είναι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή. Στο δευτερο όχημα επέβεναν 3 άτομα, ένα ζευγάρι μαζί με το μικρό παιδί τους . Κανένας από τους επιβάτες των δυο οχημάτων δεν φόραγε ζώνη ασφαλείας .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του ΚΙΑ είναι πολύ πιθανόν να υπέστει κάποιο καρδιακό επεισόδιο ή άλλο πρόβλημα υγείας την ώρα που οδηγούσε καθώς μάρτυρες υποστήριξαν ότι είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματος αρκετά μέτρα μέχρι το σημείο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Αμέσως στο σημείο έφτασε γιατρός ο οποίος κατοικεί μερικά μέτρα από το σημείο που έγινε το τροχαίο και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του ΚΙΑ ο οποίος ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Αυτήν την στιγμή ο οδηγός βρίσκεται στο Νοσοκομείο της Λευκάδας όπου οι γιατροί τον ετοιμάζουν ώστε να διακομιστεί στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Οι επιβάτες του SMART βρίσκονται στο νοσοκομείο της Λευκάδας και είχαν έρθει στην Λευκάδα για πρωτομαγιά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία για άλλη μια φορά έφτασαν στο σημείο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από την στιγμή που ειδοποιήθηκαν και η επέμβασή τους ήταν πλήρως αποτελεσματική.

Νέο (17:15) – Τελικά ο οδηγός του ΚΙΑ μεταφέρθηκε στην εντατική τους νοσοκομείου της Άρτας.

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά με γλέντι στον Αη Λιο
Επόμενο άρθροΤα νέα μέτρα στήριξης της Ελληνικής οικονομίας