Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Παραιτήθηκε η Αλεξανδρίδου

Παραιτήθηκε η Αλεξανδρίδου

0

Την παραίτησή της υπέβαλλε σήμερα το πρωί στον υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση η Περιφερειάρχης Βάσω Αλεξανδρίδου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο, το Υπουργείο δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης, κάτι που καθυστερεί λόγω της έκτακτης κατάστασης που αντιμετωπίζει και έχει να διαχειριστεί η κυβέρνηση στην Αθήνα μετά το θάνατο των τριών ανθρώπων στη Marfin στην οδό Σταδίου.

Πάντως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει περί του ποιος θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη συνεδρίαση των Επιτροπών Παρακολούθησης η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στο Υπουργείο Οικονομίας. Εκεί, οι Περιφερειάρχες ως επικεφαλής των διαχειριστικών αρχών των περιφερειακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, θα συνυπογράψουν τις αναθεωρήσεις των προγραμμάτων τους, κάτι που για τα Επτάνησα έχουν μεν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες σε υπηρεσιακό επίπεδο, ωστόσο, εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου, η κα Αλεξανδρίδου δεν είχε ακόμα δώσει το πολιτικό “πράσινο φως” και έτσι το πρόγραμμα της περιφέρειάς μας εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να προκριθεί η λύση είτε της υπογραφής του από αρμόδιο Υπουργό ή της υπογραφής από υπηρεσιακό παράγοντα με εντολή Υπουργού.

Κείμενο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ 

Πηγή : http://www.corfupress.com

Προηγούμενο άρθροΟ Νώντας Τσακάλης ήταν Λευκαδίτης
Επόμενο άρθροΦωτόγραφίες από τα επεισόδια στην Αθήνα