Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συναυλία της Φ.Ε.Λ.

Συναυλία της Φ.Ε.Λ.

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/May/synayliafel21.jpg

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κτίριο της Φιλαρμονικης η Συναυλία της Φιλαρμονικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που συνδιοργάνωσε η Νομαρχία Λευκάδας μαζί με τον Ορφέα Λευκάδας.

Για άλλη μια φορά η αίθουσα συναυλιών πλημμύρισε από κόσμο που ήρθε να απολαύσει την συναυλία. Η εκδήλώση άρχισε με την παρουσίαση του νεοσύστατου μουσικού συνόλου της Φιλαρμονικής που έπαιξε γνωστά κομμάτια Jazz, Funk και Latin μουσικής. Το αποτελέσμα ευχαρίστησε όσους βρίσκονταν εκεί κάνοντας τους να χτυπούν παλαμάκια στον ρυθμό της μουσικής.

Στην συνέχεια και αφου το μουσικό σύνολο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του ανέβηκαν στην σκηνή όλοι οι μουσικοί της Φ.Ε.Λ. που πραγματικά ήταν ίσως περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, αφού ίσα-ίσα χωρούσαν όλοι να καθήσουν. Ο αρχιμουσικός Θανάσης Μήτσουρας έδωσε το σύνθημα και η αίθουσα γέμισε από ήχους μαγικούς της κλασικής μουσικής και της σύγχρονης συμφωνικής.

Οι μουσικοί έδωσαν όπως πάντα τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν με τον καλυτερο τρόπο ότι η δουλειά τους όλο αυτό το διάστημα έπιασε τόπο. Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα και χειροκροτούσαν ασταμάτητα στο τέλος κάθε κομματιού. Την εκδήλώση παρακολούθησαν όλοι οι εκπρόσωποι των αρχών του τόπου. 

Δείτε τις φωτογραφίες και σύντομα θα ακολουθήσει και βίντεο. 

 

 

Προηγούμενο άρθροH αρκούδα του Α.Π. Τσέχωφ
Επόμενο άρθροΕορτή Φανερωμένης