Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Απεργία στις 24 Φλεβάρη

Απεργία στις 24 Φλεβάρη

0

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στον ιδιωτικό – δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα Νομού Λευκάδας & Δήμων Ανακτορίου, Κεκροπίας & Αλυζίας


Σωματείο Εργαζομένων στον ιδιωτικό – δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα Νομού Λευκάδας & Δήμων Ανακτορίου, Κεκροπίας & Αλυζίας

Λευκάδα 17/2/2010
Συνάδελφοι εργαζόμενοι συμβασιούχοι στις Δομές των ΟΤΑ και σε άλλες υπηρεσίες. Τα προβλήματα των εργαζομένων είναι πολλά και μεγάλα. Ακρίβεια, ανεργία, μερική απασχόληση, απλήρωτοι κ.λ.π. Η Κυβέρνηση με τα μέτρα που εξήγγειλε, θα τα διογκώσει. Εμείς στους Δήμους είμαστε απλήρωτοι 6 μήνες και χωρίς Δώρο Χριστουγέννων και το εργασιακό μας μέλλον είναι αβέβαιο.
Στηρίζουμε τους συναδέλφους αορίστου χρόνου της ΔΕΠΟΚΑΛ που είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας. Καλούμε και τους υπόλοιπους εργαζόμενους της ΔΕΠΟΚΑΛ (ορισμένου χρόνου) στο Δήμο Λευκάδας και στους άλλους Δήμους να κινητοποιηθούν τόσο για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους όσο και για την οριστική μονιμοποίησή τους.
Η πανελλαδική – πανεργατική απεργία της 24-2-2010 και η 48ωρη δική μας στις 24 – 25 Φλεβάρη, πρέπει να μας βρει όλους στους δρόμους για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας:
•    Άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων.
•    Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ


 

Προηγούμενο άρθροΝέα διάκριση για την Λευκάδα
Επόμενο άρθροΠλημμύρισε μια ολόκληρη γειτονιά