Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Άγνωστοι “ξηλώνουν” την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Νικιάνας.

Άγνωστοι “ξηλώνουν” την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Νικιάνας.

0

nikiana_lampes

Κάποιοι δημιουργούν και κάποιοι καταστρέφουν…

Είναι πλέον γνωστές σε όλους η πολυσχιδής δράση και οι ενέργειες του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, που μέσα σε μερικά μόλις χρόνια από την ίδρυση του άλλαξε τα δεδομένα στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιήθηκε, όπως για παράδειγμα ο καλλωπισμός του χωριού της Νικιάνας.

Στα πλαίσια λοιπόν των δραστηριοτήτων αυτών, τα μέλη του Συλλόγου όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος,  εν όψη των Χριστουγέννων στόλισαν το κέντρο της Νικιάνας, τοποθετώντας φωτοσωλήνες στους στύλους φωτισμού κατά μήκος του δρόμου που διασχίζει το χωριό.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν και αυτοί στους οποίους δεν αρέσουν οι τόσο αξιόλογες δραστηριότητες του Συλλόγου, έτσι σχεδόν κάθε βράδυ, ξηλώνουν τον στολισμό από μια κολόνα, καταστρέφοντας την όμορφη αυτή διακόσμηση αλλά εκθέτοντας και σε κίνδυνο τους περαστικούς αφού τα καλώδια ηλεκτρισμού, μένουν εκτεθειμένα μετά τον βανδαλισμό.

Ελπίζουμε το κλίμα των Χριστουγέννων που φτάνουν σε λίγες ημέρες, να μπορέσει να “καλμάρει” την ψυχή του ή των υπεύθυνων για αυτή την καταστροφή!

Προηγούμενο άρθροΦωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου “Ο Σουηδός Δήμαρχος” στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΤα ζώδια από την Ζαΐρα