Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα The Coffee Wizard : Ο μάγος του καφέ στην Λευκάδα!

The Coffee Wizard : Ο μάγος του καφέ στην Λευκάδα!

0

Wizzard_300x300pxΗ εταιρία μας με έδρα την Λευκάδα δραστηριοποιείται στο χώρο της τροφοδοσίας καταστημάτων καφέ, τον ιδιώτη, το ξενοδοχείο αλλά και τις επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν καφέ ή άλλα ροφήματα στους συνεργάτες και επισκέπτες τους.

Στόχος της είναι να εδραιωθεί στην διανομή καφέ εσπρέσο υψηλών απαιτήσεων με έμφαση στην σταθερή γεύση και την υψηλή ποιότητα. Αναζητώντας κορυφαία ποιότητα προϊόντων, διανέμει κατ΄ αποκλειστικότητα, σε όλη την βορειοδυτική Ελλάδα την Ιταλική εταιρία παραγωγής καφέ ¨LUCAFFE¨ και την Ελληνική εταιρία ¨COFFEEXPERT¨ η οποία παράγει τον καφέ ¨OTTIMO¨.

LUCAFFE

OTTIMO

Το δυναμικό της “THE COFFEE WIZARD” διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο, πέρα από την  ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καφέ ESPRESSO, διαθέτει επίσης ποικιλία από καφέδες φίλτρου, καθώς και πλήθος άλλων ροφημάτων σοκολάτας, γρανίτες καθώς επίσης ζεστά και κρύα αφεψήματα που καλύπτουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

“ΦΙΛΤΡΟΥ”

“ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ”

 “ΠΟΥΡΕΔΕΣ – ΣΙΡΟΠΙΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ”

 “ΤΣΑΪ”

Στην προσπάθεια μας να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου έχουμε δημιουργήσει ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα, ικανό να προσφέρει άμεσα λύση σε προβλήματα του εξοπλισμού σας, σχετικά με την παραγωγή καφέ.

Επίσης διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από επαγγελματικές μηχανές παραγωγής espresso, αλλά και μηχανές για χάρτινες μερίδες espresso.

The Coffee Wizard
Οδός Καραβέλα, Λευκάδα
Τηλ.: 2645301461
Κιν.: 6944386423
Email: vittosj@gmail.com

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση της ΕΛΜ για τη Δρ. Μ. Αχειμάστου-Ποταμιάνου
Επόμενο άρθροΠως θα βρείτε το σωστό ανδρικό μαγιό για φέτος;