Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Λογαριασμοί ΔΕΗ για εγκεφαλικά σε Λευκάδα και Μεγανήσι

Λογαριασμοί ΔΕΗ για εγκεφαλικά σε Λευκάδα και Μεγανήσι

1
dei-lefkada

dei-lefkada

Τρελά ποσά στους λογαριασμούς.

Την απροσεξία των υπαλλήλων των συνεργείων καταμέτρησης της καταναλώσεως ηλεκτρικού ρεύματος επί σειρά ετών κλήθηκαν να πληρώσουν άπαξ σε μία καταμέτρηση καταναλωτές που είναι συνδεμένοι με το δίκτυο της ΔΕΗ. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε με ηλεκτρονικούς τύπους μετρητών (ρολογιών) της εταιρείας που καταγράφουν ξεχωριστά ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση.

Ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι για διάστημα περίπου τετραετίας κατέγραφαν μόνο την ημερήσια κατανάλωση και έστελναν λογαριασμούς βάσει αυτής, με αποτέλεσμα, αλλάζοντας εργολάβο για τις καταμετρήσεις και με την πρώτη καταμέτρηση στο νομό που συμπεριέλαβε και την νυχτερινή, να βρεθούν περί τα 50 άτομα που ξαφνικά είδαν να αναγράφονται τρελά ποσά στους λογαριασμούς τους (4.000 ευρώ , 6000 ευρώ, 11.000 ευρώ). Αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα γραφεία της εταιρείας για διακανονισμό και με πολλές μηνιαίες δόσεις.

Μάλιστα στην πλειοψηφία τους τα λάθη αφορούν επιχειρήσεις που έχουν στεγνώσει στην κυριολεξία από ρευστό, αφού είναι εποχή εξόδων λόγω καλλωπισμού, επιδιορθώσεων και προμηθειών ενόψει της τουριστικής περιόδου. Από την πλευρά της εταιρείας πάντως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση των επιχειρηματιών με πολλές δόσεις, μια που δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο αφού τα χρήματα αφορούν βεβαιωμένη κατανάλωση.

Πηγή : Meganisi News

Προηγούμενο άρθροΣτον αέρα το portal της Εταιρείας Τουρισμού Ιονίων
Επόμενο άρθροΚάλεσμα στις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας