Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δίκτυο συνεργασίας με τα παροικιακά σωματεία των Λευκαδίων της Αθήνας για την...

Δίκτυο συνεργασίας με τα παροικιακά σωματεία των Λευκαδίων της Αθήνας για την προβολή της Λευκάδας

0

Διαδοχικές συναντήσεις με τα παροικιακά σωματεία Λευκαδίων της Αθήνας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ.Σωτήρης Σκιαδαρέσης, στα γραφεία του φορέα.

Συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον  Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος «η ΑΡΈΤΟΥΣΑ» κ. Τρύφωνα Ζαχαρόπουλο, που εκπροσωπεί ένα σύλλογο με τον οποίο υπάρχει στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

Ακολούθησε η συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος -Αθήνας.  Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρακα Όλγα, ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Κατωπόδης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μάλφας Σωτήρης.  Αντικείμενο της συνάντησης το  έργο του συλλόγου που προάγει την παράδοση και τον πολιτισμό της Ορεινής Λευκάδας, καθώς και η αναζήτηση κοινών πεδίων  συνεργασίας με το Επιμελητήριο με στόχο την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Ορεινής Λευκάδας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Σωτήρης Σκιαδαρέσης αναφερόμενος στις δύο αυτές συναντήσεις επισημαίνει:

‘’Η Λευκάδα πρέπει να δημιουργήσει αλλά και να ενεργοποιήσει ένα Δίκτυο Συνεργασίας με τα παροικιακά σωματεία και τους συλλόγους των Λευκαδίων της Αττικής.

Υπάρχουν σύλλογοι με ξεχωριστή δράση και προσφορά που μπορούν να κινητοποιηθούν και να συμβάλουν στην προβολή  της Λευκάδας ως τουριστικού προορισμού σε συνεργασία με το Δήμο και τους τοπικούς φορείς.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε πολύ λίγο καιρό θα ανακοινώσει μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα παροικιακά σωματεία και οι σύλλογοι των Λευκαδίων της Αττικής.’’

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΚονσέρτο Βαυαρικής ορχήστρας εγχόρδων στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Καθηγητών Λευκάδας για την μοριοδότηση των σχολικών μονάδων