Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Επτά άτομα συνελήφθησαν στην Λευκάδα τα τελευταία 24ωρα

Επτά άτομα συνελήφθησαν στην Λευκάδα τα τελευταία 24ωρα

0

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα, κατά την διάρκεια συντονισμένων ελέγχων    αστυνομικών  κλιμακίων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά επτά (7) άτομα, τέσσερις (4) ημεδαποί και τρείς  (3) αλλοδαποί , για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής σχεδίου προληπτικής αστυνόμευσης με στόχο την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την οδική συμπεριφορά, την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα ενεργειών που επηρεάζουν αρνητικά το κλίμα ασφάλειας των τουριστικών περιοχών του νησιού.

Ενδεικτικά οι συλλήψεις αφορούσαν την παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών  όπλων, την κατοχή και πώληση προϊόντων παραεμπορίου, την οδήγηση χωρίς άδειας ικανότητας οδηγήσεως καθώς και την παράνομη κατάληψη αιγιαλού.

Επιπλέον κατά την διάρκεια των ελέγχων πρόληψης επικίνδυνων οδηγικών ενεργειών  βεβαιώθηκαν (32)  συνολικά  παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., μεταξύ των οποίων  για μέθη, για την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας,  για την μη χρήση  ζώνης ασφαλείας και  προστατευτικού  κράνους.

Συνολικά κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθώς και   προϊόντα παραεμπορίου.

Προηγούμενο άρθροΔιευθέτηση ομβρίων περιοχής Λαζαράτων – Σπανοχωρίου
Επόμενο άρθροΑγία Κυριακή – Ιερό των Νυμφών: Χιλιάδες χρόνια Ικεσίας