Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η Ελλάδα, 12η πιο ισχυρή χώρα παγκοσμίως

Η Ελλάδα, 12η πιο ισχυρή χώρα παγκοσμίως

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/erepublik.com-logo.jpg

Είναι η 12η πιο ισχυρή χώρα παγκοσμίως, τα κρατικά ταμεία της είναι γεμάτα σε αποθέματα χρυσού, η άρτια οργάνωσή της γίνεται αντικείμενο μίμησης από άλλες χώρες και οι πολιτικοί της τιμωρούνται διά της… αφάνειάς τους αν δεν πραγματοποιήσουν ό,τι υπόσχονται! Ποια είναι; Μα, η…  Ελλάδα!!

Ή για να ακριβολογούμε, η… εικονική Ελλάδα του eRepublik, του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού στρατηγικής, η e-Ελλάδα, η 12η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο!!!

Και μπορείτε να την βρείτε εδώ:

http://www.erepublik.com/en/referrer/LEFKADIAN

Στο eRepublik απεικονίζεται ο εικονικός κόσμος -αντιγραφή του πραγματικού- με το όνομα New World, ενώ ο κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά
1) Στον οικονομικό τομέα (ως εργαζόμενος ή ως επιχειρηματίας),
2) Στα πολιτικά (μπορεί να διεκδικήσει από την προεδρία ενός κόμματος και το Βουλευτικό αξίωμα, μέχρι την προεδρεία της e-Χώρας) και
3) Στον στρατό (συμμετέχοντας είτε στον e-Εθνικό Στρατό, είτε σε e-Παραστρατιωτική Ομάδα).

Η συμμετοχή για κάποιον παίκτη είναι δελεαστική, καθώς έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την ροή της ιστορίας σε μια τεράστια εικονική κοινότητα, να εκπληρώσει τους οικονομικούς, πολιτικούς και στρατιωτικούς στόχους της e-πατρίδας του και γενικά να ακολουθήσει μια παράλληλη εικονική ζωή!

Ο ηλεκτρονικός πλανήτης New World αποτελείται από 61 e-χώρες με κοινό πολίτευμα αυτό της Προεδρικής Δημοκρατίας των ΗΠΑ. Σε κάθε χώρα υπάρχει ξεχωριστό νόμισμα, ο χρυσός χρησιμοποιείται για τις ανταλλαγές νομισμάτων και θεωρείται μέσο σύγκρισης τιμών για αγορές διαφορετικών χωρών, ενώ οι εκλογικές αναμετρήσεις λαμβάνουν χώρα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, στις 25!!

Η εικονική Ελλάδα συναλλάσσεται με δραχμές!!!
Έχει πρωτεύουσα την Αλεξανδρούπολη καθώς η Θράκη ήταν η πρώτη επαρχία του  e-Ελληνικού κράτους που ελευθερώθηκε κατά τον Απελευθερωτικού Αγώνα, μετά την ολοκληρωτική κατάκτηση της e-χώρας πριν ένα χρόνο από την e-Τουρκία!!!
Στην πολιτική σκηνή της συμμετέχουν συνολικά 11 κόμματα!!

 «Η μεγάλη επιτυχία της ηλεκτρονικής Ελλάδας οφείλεται στις υποδομές, στην οργάνωση και στους θεσμούς που έχουν δημιουργηθεί», αναφέρει ο πρόεδρος της χώρας μας και ηγέτης του κόμματος Κίνημα Εθνικής Ενότητας, Tall Niki. «Η οικονομική της άνθηση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Έχει από τους μικρότερους φόρους εισοδήματος και ΦΠΑ στον κόσμο του eRepublik. Ένας άλλος παράγοντας είναι η σταθερότητα της οικονομίας. Υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός για την προστασία της δραχμής έναντι των κερδοσκόπων».

Ο βουλευτής του κόμματος «Εθνική Πατριωτική Δράση», Ανδρέας, ζει στην Αλεξανδρούπολη και είναι νεαρός επιχειρηματίας. Χωρίς πολιτικές βλέψεις στην πραγματική του ζωή, ο Ανδρέας δίνει τη δική του εξήγηση για την άνθηση της e-Ελλάδας:

«Όταν κάποιος εκλέγεται βουλευτής, αυτόματα η αμοιβή του δωρίζεται στο κράτος. Το σημαντικότερο είναι η διαφάνεια η οποία επιδιώκουμε να υπάρχει παντού, σε κάθε συναλλαγή. Κάθε μήνα η κυβέρνηση θέτει συγκεκριμένους στόχους, τους οποίους αν δεν τους πετύχει, ο ψηφοφόρος θα στραφεί σε άλλο κόμμα. Μάλιστα, όταν οι πολιτικοί απομακρύνονται από τον κόσμο απλά δεν ξαναεκλέγονται!».

Η οικονομική κρίση χτύπησε και την πόρτα του ηλεκτρονικού πλανήτη!!!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που η e-Ελλάδα κατάφερε να ορθοποδήσει ξανά: «Πολλά κράτη επέλεξαν να αυξήσουν τη φορολογία σε πολλά προϊόντα, η ελληνική κυβέρνηση διατήρησε την ίδια φορολογία και έκανε μειώσεις στα έξοδα. Η ταυτόχρονη αναδιοργάνωση των δημόσιων οργανισμών και του στρατού έδειξε ότι τα έξοδα έχουν αρχίσει να μειώνονται, κάτι το οποίο μας οδηγεί να έχουμε ακόμη και εν μέσω κρίσης θετικό ισοζύγιο», δηλώνει ο πρόεδρος.

Άψογη η συνεργασία των παικτών!! 10.500 οι πολίτες με ελληνική ταυτότητα!!

Τη μικρογραφία της παγκόσμιας πραγματικότητας ζουν στο Internet πάνω από 400.000 παίκτες, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται. Οι πολίτες που διαθέτουν ελληνική ταυτότητα είναι περί τους 10.500. Πρώτη χώρα σε πληθυσμό είναι η Πολωνία με 32.000 πολίτες.

Η κυριαρχία της κάθε χώρας εξαρτάται κατά πολύ από τον αριθμό των πολιτών της. Εντούτοις η Ελλάδα έχει καταφέρει μέσα από την άψογη συνεργασία των πολιτών της και την ολοένα και προοδευτική πολιτική της να πλασαριστεί στη 12η θέση των ισχυρότερων  χωρών, με την οικονομία της να βρίσκεται στην 8η θέση e-παγκοσμίως!

Σε αυτό συμβάλλουν οι εξαγωγές που αποφέρουν τεράστια κέρδη σε χρυσό και στο γεγονός ότι οι οικονομικοί δείκτες κινούνται σε υψηλά επίπεδα.

Για να γίνεται και εσείς μέλη αυτής της διαδικτυακής κοινότητας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.erepublik.com/en/referrer/LEFKADIAN

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Όταν εγγραφείτε, θα επιλέξετε μια περιοχή εγκατάστασης…
Είναι Βασικό λοιπόν, να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ως χώρα ΕΛΛΑΔΑ / GREECE και επαρχία εγκατάστασης CENTRAL GREECE – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, μιας και στα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!

 

Κείμενο : ΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Ο-ΝΗΡΙΚΟΣ (lefkadian@gmail.com)

Προηγούμενο άρθροΧρηματοδοτήθηκε η διάνοιξη του δίαυλου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΙωάννης Ανδριώτης : Ο νέος ιδιοκτήτης της μαρίνας Μεγανησίου