Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η Χορωδία 1ου Γυμνασίου-Λυκείου στην Πράγα

Η Χορωδία 1ου Γυμνασίου-Λυκείου στην Πράγα

0

Μαγικές στιγμές ένοιωσαν οι μαθητές της χορωδίας και του χορευτικού τμήματος του 1ου Γυμνασίου και 1ου Γ.Ε.Λ Λευκάδος , που ταξίδεψαν στην Τσεχία για να λάβουν μέρος στο 28 Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ μουσικής και χορού, που πραγματοποιήθηκε στην

ΠράγαΠράγα από 14 μέχρι 17 Μαρτίου 2019. Η εξαιρετική τους εμφάνιση για μια ακόμη φορά , αφού και πέρισυ στην Σερβία κατέκτησαν την 1η θέση ανάμεσα σε 16 χώρες μας κάνει υπερήφανους μας συγκινεί μας οπλίζει με κουράγιο και μας δείχνει τον δρόμο των επιτυχιών . Αναδεικνύεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο, πώς η ανάληψη πρωτοβουλιών, η δράση, η ομαδικότητα και η συμμετοχή, μπορούν να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για το αξιέπαινο έργο τους, που επιβεβαιώνει αυτό που σθεναρά πιστεύουμε και μεταφέρουμε στην κοινωνία : ότι το δημόσιο σχολείο διαθέτει λαμπρά μυαλά και αστείρευτο ταλέντο σε όλους τους τομείς , που με σωστή καθοδήγηση και αγάπη , μπορούν να κρατήσουν το μέλλον του τόπου στα χέρια τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς αγαπημένοι μας μαθητές που με επιμονή, συνεχή προσπάθεια και κυρίως μεράκι καταφέρνετε να εμπνεύσετε την αξία της συνεχούς αναζήτησης , της δουλειάς της προσπάθειας και να αποδεικνύεται ότι το σχολείο έχει διαφορετικό ρόλο στην ζωή σας. Οι εμπειρίες που έχετε αποκομοίσει απ΄ όλες αυτές τις συμμετοχές σας, εκτός από όνειρο ζωής , είναι ένα μεγάλο εφόδιο για την ζωή σας και θα αποτελεί φάρο για την επιτυχία σας.

Για εμάς τουςεκπαιδευτικούς , το μεγάλο στοίχημα της εποχής μας είναι να απελευθερώσουμε τα νέα, ταλαντούχα, μυαλά αυτού του τόπου από αγκυλώσεις, που τους στερούν τη δυνατότητα να παράγουν κοινωνικό και πολιτιστικό πλούτο. Να στοχεύσουμε, δηλαδή, στη διασφάλιση συνθηκών, που θα στηρίζουν τις επιλογές των νέων ανθρώπων, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους, για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε ως κοινωνία.

Το μέλλον είναι εδώ και μας δείχνει το δρόμο.

Οι Διευθυντές των σχολείων

Μήτσουρας Αθανάσιος  Καρβελάς Αθανάσιος

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση σε θεατρική παράσταση στο Φουαγιέ
Επόμενο άρθροΜουσική Άνοιξη 2019