Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα 10 άτομα καθάρισαν την Νικιάνα

10 άτομα καθάρισαν την Νικιάνα

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/syllogosskoypidia5.jpg

Δέκα άτομα αποφάσισαν να συμβάλουν στον εθελοντικό καθαρισμό της Νικιάνας που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας “Οι Σκάροι”.

“Κάθε χρόνο και χειρότερα, κάθε χρόνο και λιγότεροι” δήλωσε στο My Lefkada ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Βερύκιος. Η ομάδα των δέκα ατόμων που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι του χωριού, χωρίστηκε  σε μικρότερες ομάδες ώστε να καλυφθεί όσο το δυνατόν περίσσοτερο μέρος από τις παραλίες του χωριού και όχι μόνο. Μια από τις ομάδες φέτος καθάρισε την περιοχή “Ναούμη” που δεν είχε καθαριστεί τα προηγούμενα χρόνια. Σε μερικές ώρες οι εθελοντές μάζεψαν 26 σακούλες σκουπιδιών γεμάτες με κάθε λογής απορρήματα κυρίως όμως πλαστικά όπως μπουκάλια και σακούλες. Να σημειώσουμε ότι για άλλη μια φορά ο πάρεδρος του χωριού και σχεδόν όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου ήταν απών καθώς επίσης και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που ζουν από τον τουρισμό του χωριού που στηρίζετε στο μοναδικό πράγμα που προσφέρει το χωριό της Νικιάνας, τις παραλίες. Δυστυχώς η άσχημη νοοτροποία των ανθρώπων δεν φαίνετε να αλλάζει.

Οι εθελοντές ήταν : Αργυρούλα Σούνδια, Σπυριδούλα Βλάχου, Νίκος Μανωλίτσης, Όλγα Βερυκίου, Αθανασία Μπάρκα, Βιολέτα Βερυκίου, και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/syllogosskoypidia1.jpg

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/syllogosskoypidia5.jpg

Προηγούμενο άρθροΛευκαδίτης ήταν ο παραλήπτης των ναρκωτικών
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου Βουλευτή Λευκάδας