Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Κυνηγοί φαντασμάτων στην Λευκάδα

Κυνηγοί φαντασμάτων στην Λευκάδα

lakouva1

Μια βλάβη νερού στην Νικιάνα, ξύπνησε τους κυνηγούς φαντασμάτων.

Το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 1:30 άρχισε ξαφνικά από το οδόστρωμα να αναβλύζει νερό, σημάδι ότι υπήρχε πρόβλημα σε έναν από τους δυο αγωγούς που υπάρχουν στο σημείο. Μέσα σε λίγη ώρα ο δρόμος στην Νικιάνα στο σημείο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα, είχε γίνει «ποτάμι» μιας και το νερό που έτρεχε ήταν αρκετό.

Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που έχουν την λεγόμενη «έκτη αίσθηση» και βλέπουν πράγματα που όλοι οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Αυτοί λοιπόν μας είπαν ότι η βλάβη αυτή δεν ήταν μια τυχαία ζημιά στον αγωγό αλλά μια ζημιά με νόημα και σημασία…πολιτική ! Ο φταίχτης μας είπαν, ήταν η δημοτική αρχή που στην προσπάθεια της να «πείσει» τον κόσμο ότι πρέπει να γίνει η σύμβαση του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ δημιουργεί προβλήματα στο δικτυο του νερου για να αγανακτήσει ο κόσμος και να πει » Αμαν πια με αυτές της ζημιές στο νερό… ας έρθει η ΕΥΔΑΠ να γλυτώσουμε».

Μα καλά ρε παιδιά τι είναι η δημοτική αρχή… φάντασμα και χώθηκε στο χώμα για να ανοίξει τρύπα στον αγωγό ? Κι αν δεν είναι φάντασμα μήπως κάποιος από το δημοτικό συμβούλιο κάνει τον λαγουμιτζή και άνοιξε λαγούμι μέχρι τον σωλήνα και τον χάλασε ?

Για να μην παρεξηγηθούμε δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις αλλά μερικές φορές αυτά που ακούμε μας «στέλνουν αδιάβαστους» που λέει κι ο κόσμος.

Έτσι για την ιστορία πάντως, σήμερα το πρωί το συνεργείο του δήμου έφτασε στο σημείο και άνοιξε το σημείο που έβγαινε νερό όπου οι υδραυλικοί διαπίστωσαν ότι η ζημιά έχει γίνει στον κεντρικό αγωγό νερού και όχι στον αγωγό του χωριού οποτε για την επισκευή του είναι υπεύθυνος ο σύνδεσμος ύδρευσης. Επιτόπου βρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πραξιτέλης Σούνδιας και ο πρόεδρος του χωριού που όπως μας είπαν σε λίγη ώρα θα αρχίσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς.

gallery1 gallery1 gallery1