Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Κλειστοί παραμένουν οδικοί άξονες στο νησί

Κλειστοί παραμένουν οδικοί άξονες στο νησί

0

12239309_1509789362681707_4379960098546360962_oΣε αναμονή τα συνεργεία αποκατάστασης του οδικού δικτύου. Εκτός από τις ζημιές σε κτήρια ο χθεσινός σεισμός και οι μετασεισμοί που ακολούθησαν είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθούν κατολισθήσεις με αποτέλεσμα να κλείσουν ορισμένοι οδικοί άξονες του νησιού.

Έτσι αυτή την ώρα κλειστός παραμένει ο δρόμος από Τσουκαλάδες προς Άγιο Νικήτα όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, ο δρόμος από Χορτάτα προς Καλαμίτσι και ο δρόμος από Σφακιώτες (Φρυά) προς Άγιο Νικήτα ο οποίος έχει κλείσει από τεράστιους βράχους που έχουν πέσει στο οδόστρωμα.

seismos lefkada5_new seismos lefkada4_newΣύμφωνα με εκπρόσωπο του Δήμου Λευκάδας, τα συνεργεία αποκατάστασης των ζημιών δεν έχουν προχωρήσει στην διάνοιξη των συγκεκριμένων δρόμων, μιας και υπάρχει ακόμα η πιθανότητα μετασεισμών.

seismos lefkada8_new seismos lefkada7_newΚαλό θα είναι πάντως όσοι κινούνται στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο του νησιού, να είναι πολύ προσεκτικοί διότι υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης βράχων -έστω και μικρών- οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο από την παραλία των Εγκρεμνών μετά τον χθεσινό σεισμό στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΚλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Λευκάδα