Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου

3
IMG 1477

IMG 1477

Παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και το σύνολο των αιρετών.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου 2012 ο αγιασμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λευκάδας με παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και το σύνολο των αιρετών του νησιού.

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης, κ.κ. Θεόφιλος. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζωή Σκιαδά, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννης Καρτάνος, Πραξιτέλης Σούνδιας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λίνα Μακρυγιώργου, ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» κ. Θανάσης Καββαδάς, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα» κ. Κώστας Δρακονταειδής, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, μέλη τοπικών συμβουλίων, συλλόγων και σωματείων.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής ενώ μέλη της Φιλαρμονικής Ένωσης «Άγγελος Σικελιανός» παιάνισαν τα κάλαντα «πλημμυρίζοντας» με χριστουγεννιάτικες μελωδίες το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΛήγει αύριο η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας
Επόμενο άρθροΗ τυφλή Άμπι βρήκε το δρόμο για το σπίτι της παρά τις σφοδρές χιονοθύελλες