Αρχική Top Stories Κοπή πίτας και εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας

Κοπή πίτας και εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας

0

radioerasitexnes15Παλιά και νέα μέλη συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας προκειμένου να κόψουν την πίτα τους αλλά και για να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Μαυραγάνης ευχαρίστησε αρχικά όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά και την στήριξη τους στην ένωση και καλωσόρισε και συνεχάρη τα τέσσερα νέα μέλη Παναγιώτη Τσουμάνη, Κώστα Κοψιδά, Χρήστο Γεωργάκη και Νίκο Καββαδά, που πρόσφατα πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις του υπουργείου για την απόκτηση άδειας ραδιοερασιτέχνη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια από τις καλύτερες της Ελλάδας και κάθε χρόνο αποσπά διακρίσεις σε εγχώριους αλλά και Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τυχερή την σύζυγο ενός εκ των μελών, η οποία κέρδισε το φλουρί.

Αμέσως μετά ο κ. Κώστας Μαυραγάνης από την θέση του απερχόμενου προέδρου αλλά και ο κ. Περικλής Βλάχος από την θέση του απερχόμενου γραμματέα και ταμία της Ε.Ρ.Λ. πραγματοποίησαν με τη σειρά διοικητικό και οικονομικό απολογισμό ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.

Στην συνέχεια ακολούθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν ως εξής:

Για το ΔΣ έλαβαν:

Κτενάς Μιχάλης: 11
Μαυραγάνης Κώστας: 9
Μπάκας Δημήτρης: 7
Κούρτης Επαμεινώνδας: 4
Αρκουμάνης Σπύρος: 3

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή έλαβαν:

Βλάχος Περικλής: 9
Ρομποτής Σπύρος: 7
Μπαρούτας Άγγελος: 5
Λάζαρης Μιχάλης: 3

https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2015/01/sz8l-1024x576.jpg

Λίγα λόγια για την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας

Ο σύλλογός είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σκοπός του είναι η διάδοση του ραδιοερασιτεχνισμού  με κάθε νόμιμο μέσο, η εγκατάσταση δικτύων επικοινωνίας  ως προσφορά βοήθειας προς το κοινωνικό σύνολο (σε περιπτώσεις καταστροφών, θεομηνιών, και εκτάκτων αναγκών) και η προώθηση και διατήρηση των πολιτιστικών σχέσεων, της φιλίας και των υψηλών ιδανικών της ραδιοερασιτεχνικής κοινότητας. Η ενημέρωση των μελών σε ραδιοερασιτεχνικά θέματα  γίνεται με μαθήματα, διαλέξεις, ανακοινώσεις κ.λπ.

Σαν νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Λευκάδα, ιδρύθηκε το 2004 με την 587/2004 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδος σύμφωνα με τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Για την εγγραφή καινούριου μέλους δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη κατοχή άδειας λειτουργίας ερασιτεχνικού σταθμού ασύρματου. Προϋπόθεση όμως αποτελεί το ουσιαστικό και διαρκές ενδιαφέρον για τον ραδιοερασιτεχνισμό όπως αναφέρεται στο καταστατικό.

Μέλη της ένωσης μπορούν να γίνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ή οι αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα και που ενδιαφέρονται για τη διάδοση του ερασιτεχνισμού και των ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης εδώ: http://www.sz8l.gr/

Προηγούμενο άρθροΈκοψε την πίτα του ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών