Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Δήμος Λευκάδας και Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας

Δήμος Λευκάδας και Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας

0
imerida4

imerida4

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τα αδέσποτα.

Το απόγευμα της Πέμπτης στο πρώην δημαρχείο Λευκάδας ο Δήμος Λευκάδας και το Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας συνδιοργάνωσαν μια σημαντική ημερίδα με θέμα τα αδέσποτα ζώα του Δήμου και τις ευθύνες των φορέων.

Τον Δήμο Λευκάδας εκπροσώπισε ο δημοτικός σύμβουλος κος. Νίκος Πεντεσπίτης ενώ η πρόεδρος του σωματείου κα. Αλίκη Μακρυγιώργου συντόνισε την ημερίδα.

Στην διάρκεια της ημερίδας προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες από ζώα που έχει περιθάλψει το σωματείο καθώς και τηλεοπτικά σποτ με θέμα τα ζώα.

Οι κτηνίατροι κα. Κωνσταντίνα Παπαχρήστου, κος. Αλέκος Υφαντής και κος. Νίκος Αραβανής που συμμετείχαν στην ημερίδα,  ανέλυσαν θέματα όπως η αναγκαιότητα της στείρωσης των ζώων και η ηλεκτρονική σήμανση αυτών αλλά και για την ανάγκη εμβολιασμού και αποπαρασίτωσης των ζώων.

Παρόντες ήταν επίσης η αντιδήμαρχος κα. Ζωή Σκιαδα η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα. Νίκη Μακρυγιώργουκαθώς και ο κος. Κώστας Δρακονταειδής.

Ελπίζουμε το απόγευμα της Πέμπτης να ήταν η αρχή μιας συνεργασίας που θα αποφέρει αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων στο νησί μας.

Απευθείας μετάδοση της ημερίδας έκανε το τοπικό κανάλι Lefkatas TV

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  
Προηγούμενο άρθροΑρνητική η γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ
Επόμενο άρθροΑντιπρόερδοι επιτροπών