Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η Λευκάδα στο Android Market

Η Λευκάδα στο Android Market

0
lefkada island info

lefkada island info

Διαθέσιμη η εφαρμογή για Android smartphones με πληροφορίες για το νησί.

Στο Google Play (πρώην Android Market) μπορούν να βρουν από χθες την εφαρμογή Lefkada Island Info, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό σύστημα Android.

Η εφαρμογή η οποία διατίθεται εντελώς δωρεάν, δημιουργήθηκε εθελοντικά από την ομάδα του My Lefkada (www.mylefkada.gr) με την στήριξη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ιονίων Νήσων που παραχώρησε με έγγραφη άδεια το δικαίωμα χρήσης των περιεχομένων της ιστοσελίδας της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας (www.lefkada.gr), για την δημιουργία της εφαρμογής.

Ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να βρει στην εφαρμογή χρήσιμες πληροφορίες για την Λευκάδα όπως στοιχεία για την Γεωγραφική θέση, την φύση, την ιστορία, τον πολιτισμό, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, τα τοπικά προϊόντα, τις παραλίες του νησιού, τις εκδηλώσεις, χρήσιμα τηλέφωνα και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή εμφανίζεται στην συσκευή του χρήστη με την μορφή βιβλίου το οποίο μπορεί ο χρήστης να “ξεφυλλίσει” περνώντας το δάχτυλο του πάνω στην οθόνη της συσκευής. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το κεφάλαιο που θέλει να διαβάσει καθώς επίσης και το μέγεθος και το χρώμα της γραμματοσειράς, το διάστημα των σειρών καθώς και το χρώμα του φόντου.

Για την εγκατάσταση της εφαρμογής αρκεί οι χρήστες των συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android να μπουν στο Google Play (Android Market) από την συσκευή τους και να κάνουν αναζήτηση με την λέξη Λευκάδα (ελληνικά ή αγγλικά) και στην συνέχεια να επιλέξουν εγκατάσταση της εφαρμογής ή να βρουν την εφαρμογή στο Google Play από τον υπολογιστή τους και να επιλέξουν εγκατάσταση.

Για να δείτε την εφαρμογή από τον υπολογιστή σας κάντε κλικ [εδώ]

Αυτή την στιγμή η εφαρμογή διατίθεται μόνο στα ελληνικά αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει η διαδικασίες να γίνει διαθέσιμη και σε άλλες γλώσσες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα οθόνης από την χρήση της εφαρμογής.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΣημείο Πληροφόρησης από τα Μονοπάτια Αλληλεγγύης
Επόμενο άρθροΟ ρόλος των σνακ στη διατροφή μας