Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Νεκρός νεαρός Μεγανησιώτης σε τροχαίο στην Αθήνα

Νεκρός νεαρός Μεγανησιώτης σε τροχαίο στην Αθήνα

0
troxaio 2 568 355

troxaio 2 568 355

Έχασε την ζωή του στην Πέτρου Ράλλη νεαρός από το Κατωμέρι Μεγανησίου.

Δυστυχώς η είδηση για τροχαίο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο αφορά νεαρό συντοπίτη μας από το Κατωμέρι Μεγανησίου. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Σοβαρό τροχαίο στην Π. Ράλλη

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρό τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τη λεωφόρο Κηφισού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του δικυκλιστή.»

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες (η ανάκριση συνεχίζεται) ο οδηγός του αυτοκινήτου που αναφέρεται στο ρεπορτάζ παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να συγκρουστεί και να χάσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε, να πέσει στο οδόστρωμα και στην συνέχεια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που ακολουθούσε. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 11:30 μμ της Κυριακής (25/11/2012). Ο άτυχος Μεγανησιώτης υπέκυψε στα τράυματά του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η ημερομηνία της κηδείας του άτυχου νεαρού δεν έχει οριστεί ακόμα, μιας που ο πατέρας τυγχάνει ναυτικός και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ταξίδι.

Πηγή : http://meganisinews.eu

Προηγούμενο άρθροΚαι εμφανίζεται η δυσλεξία…
Επόμενο άρθροΠερί καπνίσματος ο λόγος