Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Ελλομένου Παναγιώτης Γαζής

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Ελλομένου Παναγιώτης Γαζής

0
panos-gazis

panos-gazis

Τρίτη παραίτηση μέσα σε λίγους μήνες!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ

 

Νυδρί, 28 Νοεμβρίου 2014

Αριθμ. Πρωτ: 30652

Γραφείο: Αντιδημάρχου

Ταχ. Δ/νση: Νυδρί

Ταχ. Κώδ.: 31 084, Νυδρί Λευκάδας

Τηλέφωνα: 26453 61101

Fax: 26450 93140

e-mail:

 

Προς: κ. Δήμαρχο Λευκάδας

 

Κοιν: κ. Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου        

 

Κύριε Δήμαρχε,

Πολύ πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής δέχτηκα μετά από πολλές σκέψεις την πρόταση που μου κάνατε να αναλάβω την αντιδημαρχία του πρώην Δήμου Ελλομένου θεωρώντας ότι ανεξάρτητα με το όποιο προσωπικό κόστος θα βοηθούσα στην προώθηση  των προεκλογικών δεσμεύσεων της παράταξής μας. Είναι γεγονός ότι από τις πρώτες προσπάθειες παρέμβασής μου συνειδητοποίησα ότι δεν είχα καμία αρμοδιότητα παρέμβασης, ούτε σε πολιτικό επίπεδο, ούτε σε επίπεδο λειτουργιών της περιοχής μου (αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων της Λευκάδας). Επίσης, ως Αντιδήμαρχος δεν είχα ενημέρωση, αλλά και δε συμμετείχα στη λήψη αποφάσεων για σημαντικά και μη θέματα που αφορούσαν την περιοχή μου κατά κύριο λόγο (αξιοποίηση ΣΑΤΑ Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου,  κ.α).

Υποσχεθήκαμε στους δημότες ότι δε θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί στις αποφάσεις μας.   Υποσχεθήκαμε ως Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα σεβαστούμε απόλυτα όποιες αποφάσεις Τοπικών Συμβουλίων λαμβάνονται ομόφωνα. Υποσχέσεις οι οποίες δεν τηρήθηκαν.

Αντιλαμβάνεστε κύριε Δήμαρχε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου από τη θέση που μου αναθέσατε τη στιγμή μάλιστα που θα καλούμουν σε λίγο καιρό  ως Αντιδήμαρχος Ελλομένου να εφαρμόσω αποφάσεις για την περιοχή μου που ο ίδιος καταψήφισα πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό αντίκειται στις αρχές μου και για όλους τους παραπάνω λόγους σας υποβάλλω την παραίτησή μου από Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου – Πολιτικής Προστασίας.

Επιπροσθέτως, οι οικογενειακοί λόγοι που σας είχα αναφέρει και πριν από ένα μήνα δε μου επιτρέπουν να ασκήσω τα καθήκοντά μου όπως θα επιθυμούσα εγώ.

Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου κάνατε να με ορίσετε Αντιδήμαρχο στη Δημοτική Ενότητα Ελλομένου – Πολιτικής Προστασίας και δηλώνω ότι από την εξίσου τιμητική θέση του  Δημοτικού Συμβούλου θα παλέψω και θα στηρίξω ό,τι θετικό και καλό για τους Δημότες  του Δήμου Λευκάδας.

Πάνος Γαζής

Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ελλομένου

Δημοτικός Σύμβουλος

Προηγούμενο άρθροΔήλωση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Επόμενο άρθροΤο αμάρτημα της μητρός μου